2777
2789
عنوان

وسواس

337 بازدید | 33 پست

سلام دختر پنج ساله ای دارم مدام دستاشومیشوره دست ب هرچی میزنه سریع دستاشومیشوره گاهی ازخوردن غذا یاخورکی امتناع میکنه میگه دستام کثیف میشن یابمن میگه توبذار دهنم دستام کثیف میشن دستشویی میره دستاش وپاهاشو میشوره کلا گاهی ب من یا باباش دست میزنه میره دستاش میشوره توخونه راه میره بعدش پاهاش میشوره کلا همه جا تمیزه ولی وسواس گرفته باهرزبونی نصیحتش کردم گاهی دعواش میکنم ولی باز کارخودشو میکنه روان شناس ومشاوره هم در دسترسم نیست ببرمش شما بگین چکار کنم دیگه دارم روانی میشم ازدستش  خودشم اذیته خواهشا راحلی دارین بهم بگین

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اع چقدر شبی من  مامان منم از دستم اسی شده ولی خوب دست من نیست افسردگی دارم درگیری ذهنی شدید که ...

دختر من پنج سالشه ن افسردگی ن درگیری ذهنی نمیدونم چکار کنم شما برای درمان کاری نکردین؟

هر چی دعوا کنی و تذکر بدی و حواست باشه باشه، بدتر میشه و حساس تر ..... بهش یکبار بگو تا خودش ب نتیجه برسه ، که حتما تا حالا گفتی که خونه تمیزه و پاهات رو نشور... البته دستاش رو میشوره برای خوراکی خوردن خوبه.... ولی بگو به کسی دست میزنی نیاز نیست بشوری، ،،،، بزار راحت باشه ، زیاد بگی حساسیت بیشتر میشه... بیخیال شی خودش خسته میشه و درست میشه

روان‌شناس کودک و نوجوان  بنظرت از کی الگو گرفته؟یکجایی دیده ک داره تقلید میکنه

دوربرم همچین کسی نیست خودم دوران کرونا هرچی میومد توخونه سریع میشستم شوهرم میگه خودت باعث شدی ولی الان نمیدونم چکار کنم

توجه نکن.. بچه تو سن رشد هرچیزی که بیشتر توجه کنی دعوا کنی نصیحت کنی و..بدتر میشه..

فقط زمانی که بهت میگه بزار دهنم تو نزار

بچه های بیچاره تقصیر ندارن..

بچه 5سالشه.. نزدیک سه ساله کرونا اومده و از روزی که فهمیدن دارن دستهاشونو ضدعفونی میکنن

زیاد ببرش بیرون.. اجازه بده گل بازی کنه براش رنگ انگشتی بخر بگو با انگشتهاش نقاشی بکشه رو در و دیوار حموم..بعد یه اب بگیری میره.. ببرش یه جای باز ..اگر تو پیاده رو باغچه هست یا پارک نزدیک خونه تون هست یا زمین خالی نزدیکتون هست..یه نهال بخر بگو چاله بکنه تو بکاری..نهال نهایت ۵۰ تومن بشه..از نهال فروشی بخری..

هر روز برید بهش آب بدید براش کود بخرید..بزار زندگی تو دنیای واقعی رو تجربه کنه.. محدودش کنی به فضای بسته ی خونه معلومه که وسواسی میشه..براش جوجه یا خرگوش بخر بزار دست بزنه.. ببینه که پی پی میکنن و کثیف کاری دارن..

دختر من پنج سالشه ن افسردگی ن درگیری ذهنی نمیدونم چکار کنم شما برای درمان کاری نکردین؟

من ۱۷ سالمه 

عزیزم افسردگی و درگیری ذهنی هیچ ربطی به سن سال نداره

اگه افسرده نباشه حتما با خودش درگیره 

حتما ببرش پیش روانشناس

خودم که هنوز همینطورم ولی برای درمان اقدام نکردم چون خانواده ام اهمیت چندانی به روحیم نمیدن

عزیزم من یه متخصص وسواس میشناسم تلفنی هم کار میکنه اگر خواستی بهت معرفیش کنم

لطفا شمارشو برام بفرست بنظرتون درمان میشه؟ خودمم دارم روانی میشم از دست کاراش همش دعواش میکنم میترسم بزرگ بشه  مشکلش بدتر بشه