2777
2789
عنوان

شما بگید ..

189 بازدید | 11 پست

من یه سال میخام جدا شم ولی خودش طلاق نمیده بخاطر مهریه حتما ، من گذاشتم اجرا که بلکه طلاق بده چون زندگی نمیشد ادامه داد حالا هم آقا واسه خودش سرگرمی جدید داره با دختره و خانوادش رفتن مسافرت بگردن و حتما رابطه نزدیک داره این وسط که منو حیرون گذاشته و گناه نیس؟خیانت نیس ؟ گفتم بلکه سر عقل بیاد زندگی کنه ولی آقا بیشتر و بیشتر رفت دنبال کثافت کاری میخاست منو بلاتکلیف گذاشته و خودش دنبال عشق و حالش بگید چکار کنم ؟ از حقم بگذرم هیچی واسم نمیمونه زندگی باهاش واسم عذاب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل بودن ایشون؟؟ک‌میگی دخترش؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
متاهل بودن ایشون؟؟ک‌میگی دخترش؟

نه بابا دختر منظورم اینه یه دختره اومده تو زندگیش از پارسال حدس زدم تا الان دیدم دختره رفته باهاشون مسافرت و کلی صمیمی ان این دنبالش بوده تو این مدت که منو طلاق نداده رفتی دنبال همچین کثافت کاری خانوادش حمایتش میکنن 

نه بابا دختر منظورم اینه یه دختره اومده تو زندگیش از پارسال حدس زدم تا الان دیدم دختره رفته باهاشون ...

وای بمیرم پس دیگ ازهم جدا نمیشن 

دختره ول کنش نیس دیگ میشناسم این ادمای بد ذاتو

از این دخترا تو زندگیم دیدم😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
وای بمیرم پس دیگ ازهم جدا نمیشن  دختره ول کنش نیس دیگ میشناسم این ادمای بد ذاتو از این دخترا ...

خودش مقصر تره با پیجش   دختره اینستا فالو داشته دو شب پیش دختره فالوش کرده اونم خودش طلاق گرفته دیگه از خداش بوده من کاری ندارم بهشون ولی دردم اینه منو طلاق نمیده با اینکه دنبال طلاقم و رفته دنبال اینکارا فکر و خیال نمیزاره بخابم 

خودش مقصر تره با پیجش   دختره اینستا فالو داشته دو شب پیش دختره فالوش کرده اونم خودش طلاق ...

درکت میکنم‌گلم  واقعا سخته

میدونی میخواد خودت خسته شی تن بدی ب طلاق توافقی ک اقا ی زره هم زیر ضرر نره پست فطرت

بنظرم ازش بگیر  هرچند ایقدمهریه دولت کم‌کرد

جدا شدی؟

من نامزدیم بهم خورده ....