2777
2789
عنوان

بینیمو عمل تیپ پلاستی کردم

17012 بازدید | 25 پست

سلام خانما امروز بینیمو عمل تیپ پلاستی کردم ولی وقتی از روبرو بهش نگامیکنم سوراخای بینیم افتضاح توچشمه درصورتی ک ب دکتر گفته بودم ک نمیخوام سوراخای بینیم بزرگ یا دیده بشه. خیلی ناراحتم فقط گریه میکنم 😔دکترمیگه ورمه هنوز. ولی اخه انقد؟

کسی تجربه شو داره؟ 

تیپ پلاستی یعنی عمل نوک بینی هست، سوهان هم میکشن استخونو

صامته رغم شعَوري بالـ انتهآء... 

چقده هزینش تاحالا اصلا نشنیدم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیمت چن دادی

خاله منم انجام داده برای اونم ورمه هنوز نگران نباش

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

امروز عمل کردی و میخای الانم اوکی باشه؟؟؟ من پارسال ابان عمل کردم هنوز ورم دارم ولی روز اول دماغمو دیدم داشتم سکته میکردم انقدر زشت بود ولی کم کم بهتر شد ولی الانم ورم دارم و دکترم گفت  تا یکسال طول میکشه ورمش کامل بره

چقد شد هزینت عکس میذاری قبل و بعد

حتما ولی هنو خونریزی دارم نمیتونم گازوبردارم. وقتی برداشتم حتما میذارم. هزینه هشت تومن

امروز عمل کردی و میخای الانم اوکی باشه؟؟؟ من پارسال ابان عمل کردم هنوز ورم دارم ولی روز اول دماغمو د ...

اخه سوراخاش.. حس میکنم درس نمیشه. شماهام سوراخای بینیت توچشم بود؟