2777
2789
عنوان

به نظرتون از چه سنی باید به دخترا گفت که خانم ها....

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 62 پست
به خاطر وجود کاربر مرد رعایت کردم😡😡😡 البته امیدوارم توی تاپیکم نباشن

چه اشکالی هست؟

پریود روند طبیعی بدن یک خانوم سالمه،مثل حاملگیه

هر اقاییم تو تاپیکه باید بدونه مادرش خواهرش ،خانومش همه پریود میشن و باید تو اون دوره مراقب حالشون باشه.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

به نظرم وظیفه والدینه این چیزا رو واسه بچشون توضیح بدن اینکه همینطور بفرستنش تو جامعه که یکی دیگه یه سری اطلاعات درست و اشتباه رو به بچه یاد بده درست نیس هرچند درصد زیادی از والدین از زیر بار این مسئولیت شونه خالی میکنن متاسفانه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی ۱۱ سالگی قضیه بچه دار شدن هم فهمیدم ولی بلوغ زودرس نداشتم (البته میدونم برای همه صدق نمیکنه ) ...

من تا ۱۵سالگی فکر میکردم هر زن و مردی باهم ازدواج کنن خداوند مهربان بهشون بچه میده ..بخداا انقدر اسکللل بودم ..😂😂😂البته هنوزم هستم 😑

من تا ۱۵سالگی فکر میکردم هر زن و مردی باهم ازدواج کنن خداوند مهربان بهشون بچه میده ..بخداا انقدر اسک ...

عزیزممم😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من دخترم ۶ سالشه میدونه یعنی خودم بهش گفتم،کنجکاوی زیادی هم‌نکرد فقط وقتی دید درد دارم قربون صدقم می ...

آره میترسم بشه مادریزرگش میگه من پنجم بودم شدم برای همین گفتم آگاهش کنم

پسر منم ۶ و نیم ساله هست گاهی اوقات نوار بهداشتی رو ک تو کشوم میبینه میگه پوشک چرا میگیری میگم واسه ...

نمیدونم درستش چیه ،ولی بهرحال می‌فهمن با دو نفر که تو مدرسه آشنا شن می‌فهمن پس چ بهتر از خودمون بشنون

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

الان با زمان ما فرق کرده. بچه ها چشم و گوششون بازه. همه یا موبایل دارن یا تبلت. حتی اگه بچه ای ندونه دوستاش بهش میگن! 

من مامانم هیچ وقت در مورد پریود با من حرف نزد. تو مدرسه هم فقط گفتن وقتی عادت میشید نماز نخونید. 😐

یاا چیزایی که از دوستام شنیدم فقط باعث گیج شدنم شد و  ترس. 

وقتی سپریود شدم هم روم نمیشد به مامانم بگم 😐یه اینجور رابطه ای داشتیم باهم😂😳

خیلی برام سخت بود ولی در کل اگه مامانم قبلش به من آمادگی میداد راحت‌تر باهاش روبه رو میشدم. 

حتما خودت با دخترت صحبت کن. زودتر بهش بگو

در مورد دومی فعلا چیزی نگو

نمیدونم درستش چیه ،ولی بهرحال می‌فهمن با دو نفر که تو مدرسه آشنا شن می‌فهمن پس چ بهتر از خودمون بشنو ...

من میگم از اونجا بشنون بهتره 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
این ماه ک پریود شدی نوار بهداشتیتو بیار پیشش ببینه البتع ن کثیفه و😐 منظورم ب بستشه یا خاستی بخری با ...

دختر کوچیکم صدبار پرسیده گفتم یه جور پد هست مثل مای بی بی برای بچه کوچیکاست😢

من ۱۰سالم بود معلم مدرسه مون گفت بهمون ولی ۱۳سالگی پریود شدم چون مامانم هیچ وقت چیزی نگفته بود خجالت میکشیدم بگم بهش

با دخترت رفیق باش 

که زخم هر شکست من،حضور یک جوانه شد🌱

من دخترم ۱۳سالش تموم شده ووقتی برای اولین بارپری شدخیلی ریلکس بودواصلن نترسید.چون قشنگ آمادش کردم وسایلشودرحضورخودش براش تهیه کردم یک سال زودتر.خودم نواربهداشتی خودموازش قایم نمیکردم تمیزهاووقتی میپرسید بهش توضیح میدادم که این برای هرخانمی اتفاق میفته واین ظرافت وزنانگی یک زن وبه همراه داره

آره میترسم بشه مادریزرگش میگه من پنجم بودم شدم برای همین گفتم آگاهش کنم

کامل توضیح نده،من به دخترم گفتم کثیفی های بدن خانوما با این خون ها میاد بیرون و بدنشون سالم‌میشه اونم کاملا درک کرد 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡