2777
2789
عنوان

به نظرتون از چه سنی باید به دخترا گفت که خانم ها....

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 62 پست

من حتی ۱۱ سالگی قضیه بچه دار شدن هم فهمیدم ولی بلوغ زودرس نداشتم (البته میدونم برای همه صدق نمیکنه )پس فهمیدن پریودی و تفاوت دختر و پسر مشکلی ایجاد نمیکنه و برای مورد دوم یکمم دیره🥲

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم الان موقعشه راجب پریود و نکته های رعایت بهداشت بگی.براش پد های رنگی و قشنگ بخر.یه کیف کوچیک طرح فانتزی هم برای پد و لباس زیر  بخر که همیشه همراهش باشه.وقتی پریود شد براش کیک بگیر که خاطره اولین پریودش براش مثل خیلی از ماها تلخ نباشه.راجب تفاوت دخترا و پسرا هم فعلا سربسته بگو.ولی بیشتر روی مراقبتش از نقطه خصوصیش و اعتماد نکردن به غریبه ها تمرکز کن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان سن بلوغ

و تايم پريود تعيير كرده

و به سن ٧/٨/٩ سال رسيده

همه مادران دختر دار

همزمان غربالگري اول دبستان بايد ببرن دكتر غدد

تا متوجه بشه چقدر تايم دارند

هم از بابت رشد قد

و تاخير انداختن در پريود

هم امادع شدن فرزندشون..

💕

من دخترم 11 سالشه. در مورد پریودی ی چیزایی گفتم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

وای هنوز یادم نرفته مامانم چ جوری بهم گفت مامانم خدا بیامرز به سن تکلیف ک رسیدم و گذشت و همین ده اینا بودم شاید بهم گفت همه خانم ها ی چند روری بدنشون باید تمیز بشه و خون های کثیف ازش حارج میشه و بدن تمیز میشه منم گفتم ن شوخی میکنی و حتما ی باره و فلان و زیر بار نمیرفتم تا مامانم به خواهرم ک بزرگتر گفت و اونم گفت اره درسته.... مامانم میخواس یعنی بدونم نوار باید بذارم و تعجب نکنم یهو

دختر من امسال کلاس چهارم بود راجع به پریود بهش گفتم توضیح دادم و گفتم‌اگه این مسئله براش‌پیش اومد به خودم بگه حتما.فرق دختر و پسر رو هم یادمه وقتی پسرم دنیا اومد دخترم کمتر از ۳ سال داشت یه بار داشتم پوشک پسرم و عوض میکردم دیدم داره یواشکی نگاه میکنه گفتم میخوای ببینی گفت آره اومد دید گفت چرا اینجوریه گفتم دخترا با پسرا فرق میکنن دیگه اصلا کنجکاوی‌نکرد 

بردار نداره  تک فرزندی همینش بده  من والا بیش از حد بلا بودم از همون کلاس اول میدونستم ا ...

دختر منم امسال میره چهارم امکان داره معلمش بگه؟؟؟

تک فرزند نیست برادرش لاستیکیه😂 خودم تو خونه مراعات میکنه 

یه خواهر کوچیک هم داره

منظورت پریوده؟

چرا سانسور می‌کنی این کلمه رو؟ مگه فحشه؟

خیلی راحت بشین پیش دخترت و در مورد سن بلوغ و پریود شدن بهش بگو . هر چند احتمالش هست که خودش بدونه  اما بخاطر این شرم بیجای شما نیومده باهات صحبت کنه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
من دخترم ۶ سالشه میدونه یعنی خودم بهش گفتم،کنجکاوی زیادی هم‌نکرد فقط وقتی دید درد دارم قربون صدقم می ...

پسر منم ۶ و نیم ساله هست گاهی اوقات نوار بهداشتی رو ک تو کشوم میبینه میگه پوشک چرا میگیری میگم واسه نی نی عموته .. یبار گفت ن این عکس ی زن روشه یعنی مال مامانا هست .. دیروزم من رو تخت بودم اومد بغلم کنه سهوا دستش خورد رو شلوارم ی صدای خش خش ریزی اومد گفت پوشک بستی؟؟؟ خندم گرفته بود سریع گفتم بیا نگاه این فیلمه .. هواسش پرت شد .. ولی نمیدونم کی باید بهش بگم ..‌ اصلا بگیم یا نه .. چون پسره

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑