2777
2789
عنوان

به نظرتون از چه سنی باید به دخترا گفت که خانم ها....

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 62 پست

بهش بگو  . مامانم اصلا دراین موردا باهام حرف نزد.  خیلی سخت گذشت برام. تاچندماه اول که پریود میشدم ازش قایم کردم ... همیشه خجالت میکشیدم . الانم باوجود دوتا بچه بازم ازمامانم خجالت میکشم درمورد این چیزا حرف بزنم. میخوام بادخترام راحت باشم وقتی یکم بزرگتر شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم به تاپیک زیاد مربوط نیس  اما از بعضیا حرصم میگیره اسم خودشون رو گذاشتن مثلا روشن فکر & ...

خب توی خیابون یک خانوم اونو بگیره دستش وجهه خوبی نداره

درسته یک روند طبیعی بدنه و جنایت نیست ولی مگه ادرار کردن روند طبیعی بدن نیست؟ مگ جنایته؟ولی ما جلوی کسی این کارو نمیکنیم چون یک چیز خصوصیه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

سلام عزیزم، بنده سن زیادی ندارم و مادر نیستم

چیزی که خودم و دوستانم تجربه کردیم و تجربیاتی رو که وقتی در موقعیت شما بودم، بدست آوردم؛ این هست:

صحبت کردن در این مورد (البته به روش صحیح) روابط شما و فرزندتون رو به شکل خیلی مثبتی تغییر میده

چرا؟ چون کودک کم کم وارد مراحل بلوغ میشه و اولین جست و جو ها و کنجکاوی ها آغاز میشن که طبیعیه

اگر شما به عنوان یک مادر در این موارد با کودکتون تبادل نظر کنید بسیار به هم نزدیک تر خواهید شد 

دقت کنید که حتی اگر بی نهایت محتاط باشید باز هم فهمیدن خیلی از جزئیات با وجود اینترنت و دوستان اصلا براش دشوار نیست

پس خودتون آغاز کننده باشید

بزرگترین مشکل نوجوون ها تعصب والدین روی تابو هاست، اگر یک والد منطقی باشید فرزندتون با شما احساس راحتیِ بیشتری خواهد داشت

و این پنهان کاری های نوجوون رو به حداقل میرسونه، عملا یک دوره ی خوب رو پشت سر خواهد گذاشت چون در مورد مشکلاتش با شما بدون هیچ ترسی از قضاوت صحبت میکنه 

فکر میکنم خودتون متوجه میشید چه زمان باید سر صحبت رو باز کنید، کم کم سوالاتی رو میپرسه 

به شکلی خیلی علمی براش توضیح بدید، قبلش مطالعه داشته باشید 

آناتومی بدن زن و مرد رو با دقت کنکاش کنید و در مورد دوره های جنسی و قاعدگی اطلاعات علمی‌تون رو بالا ببرید

زمانی که علمی توضیح میدید هم حق مطلب رو ادا کردید و هم حدود رو حفظ کردید

کامل توضیح نده،من به دخترم گفتم کثیفی های بدن خانوما با این خون ها میاد بیرون و بدنشون سالم‌میشه اون ...

عزیزم صحبتتون ابدا علمی و منطقی نیست 

سعی کنید برای عادی سازی چنین مواردی رو مطرح نکنید که صحت نداره 

ممکنه فرزندتون احساس ناخوشایندی هم پیدا کنه 

ممنون میشم هم مطالعه تون رو بالا ببرید که یک مادر آگاه و توانمند باشید  

خونی که در هر دوره از بدن خارج میشه به دیواره ی رحم مربوط میشه 

دیواره ی رحم ضخیم و پر خون میشه تا جایگزینی جنین به بهترین شکل صورت بگیره 

همین خونی که شما گفتید کثیفه به جنین میرسه، پر از مواد مغذی و مفید هست 

عزیزم صحبتتون ابدا علمی و منطقی نیست  سعی کنید برای عادی سازی چنین مواردی رو مطرح نکنید که صحت ...

وآسه بچه ۶ ساله در همین حد کافی بود که بدونه این موضوع چیز بدی نیست و باعث سلامتی بدن میشه،بنده از روی ناآگاهی این حرفو بهش نزدم میدونم دلایلشو.ممنون 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
عزیزم صحبتتون ابدا علمی و منطقی نیست  سعی کنید برای عادی سازی چنین مواردی رو مطرح نکنید که صحت ...

بچه ۶ ساله رحم‌نمیدونه چیه،حتی نمیدونه جنین چیه و ...‌

همیشه با بچه ها باید با زبون خودشون و به اندازه دونسته های خودشون صحبت کرد که گیج نشن 

بچه ۶ ساله رحم‌نمیدونه چیه،حتی نمیدونه جنین چیه و ...‌ همیشه با بچه ها باید با زبون خودشون و به اند ...

رحم اندامی از بدنه، مثل معده، مغز، قلب

اینکه تصویر از اندام های داخلی بدن تهیه کنید و خیلی مختصر توضیح بدید دشوار نیست اما فرزندتون خردمند بزرگ میشه 

ادعای منطقی بودن هم نداشتم عزیزم 

عزیزم اصلا نباید صحبتم رو بیان میکردم، اینکه در مورد روش های مادری کردن شما نظر میدم درست نیست 

دوست داشتم سایر دوستان در جریان باشن چون این تفکرات که از کودکی در ذهن ثبت شده خیلی زیاده

عزیزم اصلا نباید صحبتم رو بیان میکردم، اینکه در مورد روش های مادری کردن شما نظر میدم درست نیست  ...

درسته حق دارید ،به هر حال هر کسی روشی داره ،ممنون