2777
2789

سلام دوستان . پیاده روی اربعین چجوریه سخته ؟ شلوغه ؟ وضعیت دسشویی و حمام چجوره ؟ و اینکه هزینه هتل یا مسافر خونه چقدره لطفا یه توضیح بدید خیر ببینید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوغه .

وضعیت دستشویی متوسط به بالا.

حمام هست شبا آب سرده(من دوبار رفتم حموم یه جا شب آب یخ بود.)

هتل مسافر خونه نرفتیم.

سختی هاست هم شیرینه  

خوش بگذره التماس دعا  

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

هم سخته هم شلوغ کن دفعه اولی که رفتم سال دوم ازدواجم بود از یه جایی به بعد دیوونه شده بودم میگفتم اشتباه کردم اومدم خدا منو ببخشه ولی خیلی شیرینه اگه همسفرات خوب باشن

دستشویی زیاده ولی خب خیلی انتظار تمیز بودن نداشته باش حموم هم بعضی جاها دارن که شلوغه ولی ساعتای خلوتی بری مثلا صبح خیلی زود یا شب دیر وقت خوبه غذا هم که هست همه جا 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
هم سخته هم شلوغ کن دفعه اولی که رفتم سال دوم ازدواجم بود از یه جایی به بعد دیوونه شده بودم میگفتم اش ...

میترسم منم برم به قول شما از یه جایی به بعد دیوونه بشم آخه یکم وسواس دارم 😮😩

شلوغه . وضعیت دستشویی متوسط به بالا. حمام هست شبا آب سرده(من دوبار رفتم حموم یه جا شب آب یخ بود.) ...

ممنون عزیزم . انشالله قسمت بشه بریم . پس شب ها کجا میخوابیدید حسینیه چجوره  ملافه و بالش اینا بردید ؟

میترسم منم برم به قول شما از یه جایی به بعد دیوونه بشم آخه یکم وسواس دارم 😮😩

ببین بسپار به خدا برو خیییلی سفر خوبیه من سال دومی که رفتم شب خستتتتته و کوفته رسیدیم نجف موکب امام رضا اصلا جا نبود اولش نشستم یکم گریه کردم به وضعیتم بعدش تو بغل یه پاکستانیه خوابیدم😅فرداشم دیگه برام‌عادی شد

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ممنون عزیزم . انشالله قسمت بشه بریم . پس شب ها کجا میخوابیدید حسینیه چجوره  ملافه و بالش اینا ب ...

عزیزم اونجا پر از موکب هست و همه چی دارن.

نه ملافه بالش نبردیم.

اونجا باید از بهداشت یه کوچولو دست بکشید   .

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
به نظرتون هزینه ها چقدره ... پتو یا بالش یا ملافه بردید ؟

نه هیچی

جز لباس و لیوان و‌دارو 

باید حساسیتو بذارین‌کنار

کرایه ها بالاس

هزینه ای جز کرایه ندارین

مثلا فک کنم یه مسیر نجف تا کربلا

یا لب مرز تا هر شهری نفری ۴۰۰ اینا باشه