2777
2789
وویر رفتنم اینکه تو راه موندم... حوصله خونه ندارم... فکر اون خیانتی ک بم شده عصبیم میکنه یهو تیغ میک ...

ول کن دختر اونایی ک خیانت کردن عین خیالشون نی اونوقت تو خودتو پرپر میکنی؟میدونم حس بد بهت دادن ولی ی گور باباشون بگو و برو از بقیه زندگی لذت ببر. جلوتر ک بری اینقد آدمای بهتر میبینی ک یادتم نمیاد اینا رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌ترسم یهو لو بدم اخه قبلانم همینجوری شده

با مامانت راحت نیستی مشکلتو بهش بگی؟

الان فک میکنی خیلی سخت و غیرممکنه ولی وقتی بگی شرایط خیلی بهتر میشه هم دردت میشه و حالت بهتر میشه.

با مامانت راحت نیستی مشکلتو بهش بگی؟ الان فک میکنی خیلی سخت و غیرممکنه ولی وقتی بگی شرایط خیلی بهتر ...

میدونه ک خیانت کرده بم... اون فکر میکنه من الان با کسیم... ولی من فق 2 3 تا رفیق دارم همین

اره خیانت کرده... 💔

اون کسی که خیانت کرده رفته با یکی دیگه حتی ارزش غصه خوردن و فکر کردن هم نداره، یه ادم لاشی بوده که به یکی راضی نبوده، وقتی اون تورو دوس نداشت و خیانت کرد تو چرا اونو دوس داری؟ به یه ورت بگیر

اون کسی که خیانت کرده رفته با یکی دیگه حتی ارزش غصه خوردن و فکر کردن هم نداره، یه ادم لاشی بوده که ب ...

ببین درک کن ک دست خود آدم نیست دوس داشتن ینفر وقتی اعتماد میکنی و قلبتو میدی ب ینفر و میشکنه دیگ کاریش نمیشه کرد

میدونه ک خیانت کرده بم... اون فکر میکنه من الان با کسیم... ولی من فق 2 3 تا رفیق دارم همین

خب بهش بگو دیگه عزیزم.

تو سنت احتمالا کمه و نمیدونی پدر و مادر چقدر نگران توان

من دو تا خواهرزاده دارم از فکر اینکه مشکلی براشون پیش بیاد هم میرم که سکته کنم. فرزند که دیگه هزاربار عزیزتر...

اونا میخوان مشکلت رو حل کنن و نذارن ایندت خدای نکرده خراب بشه. باهاشون رفیق باش ببین چقد حال دلت خوب میشه