2777
2789
چشم ممنون ک کمکم میکنید ❤️🙂

چشمت بی بلا

من بخاطر این صمیمی نبودن و نگفتن حرفا و مشکلاتم و اتفاقایی ک برام میفتاد خیلی ضربه بدی خوردم. الان چندین ساله گذشته ولی قابل جبران نیست، فقط پشیمونم ک چرا بجای حرف زدن با مامانم ، با دوستام حرف میزدم و بدترین راهنمایی‌های ممکنو میگرفتم!!!

دوست ندارم کسی بازم اشتباه منو تکرار کنه. امیدوارم با خانوادت حرف بزنی و مطمئن باش که هیچوقت پشیمون نمیشی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمت بی بلا من بخاطر این صمیمی نبودن و نگفتن حرفا و مشکلاتم و اتفاقایی ک برام میفتاد خیلی ضربه بدی ...

اگ بدونم ک همراهیم میکنن 100 درصد بهشون میگم همچیو 

ولی بابای من حتی سر مدل مویی ک دوس دارم بزنم هم بد و بیراه میگه و اجازه نمیده خودم تصمیم بگیرم

واس همین منم هیچوقت جرعت نمیکنم همچین چیزایی رو بهشون بگم... 

❤️

اون بدتر میکنه...

نمیدونم چی بگم فقط میدونم ک تصورت از مامانت کامل نیست و وقتی بهش بگی خیلی چیزا درست میشه. اینو بهت قول میدم

بشین یبار باهاش درددل کن بگو رفتارتون بده فلانه اگه دیدی درکت کرد باهاش صحبت کن