2777
2789
شما صدقه بده حتما عزیزم

از قدیم گفتن مار مال هست کسی که خابشو ببینه براش خوب میشه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری دلت میاد بکشیش

خب اون میاد نیششون میزنه میکشه😐

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
چطوری دلت میاد بکشیش

یعنی چی ؟؟؟

چرا چرت پرت میگین 

ادا آدمای خوب در میارین چرا!

خب اگه نکشه خودشو بچه ها شو مار بکشه خوبه ؟؟؟

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍
یعنی چی ؟؟؟ چرا چرت پرت میگین  ادا آدمای خوب در میارین چرا! خب اگه نکشه خودشو بچه ها شو مار ...

واقعا ی چیزی میگن یا للعجب اگر قرار اجازه بدیم هر چیزی وارد خونه بشه خب چه کاریه بریم تو کوچه و خیابون درکنارشون زندگی کنیم 

بچه کوچیک دارم امنیت بچه هام از جون یه مار مهمتره

دقیقا همینه وقتی خطر جانی داره واسمون این چه حرفیه که نکشیم و دلمون نیاد! 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
یعنی چی ؟؟؟ چرا چرت پرت میگین  ادا آدمای خوب در میارین چرا! خب اگه نکشه خودشو بچه ها شو مار ...

اولن خودت چرت میگی دهنتو اب بکش عنتر

دوما نگفتم که نگهش داره...بندازتش بیرون خونشم سمپاشی میتونه بکنه سوراخ سمبه هاشم بگیره

زنگ بزنه اتش نشانی میان میگیرنش میبرن