2821
2789
عنوان

یعنی دروغ میگه بنظرتون

443 بازدید | 37 پست

پسری که قبلا خواستگاریم اومده بود خانوادم مادرم مخالفه کلا دو ماه شد که با هم حرف زدیم 

الانم دیگه باهام حرف نمیرنه میگه پیامت نمیدوم بخازر خودته اذیت میشی نمیخوام الکی امیدوارت کنم 

یعنی دیگه منو نمیخواد ؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رسما ،مودبانه داره میگه خداحافظ..خودتو کوچیک نکن..بزار اون حسرت نداشتن تو رو بخوره نه تو حسرت رفتنشو ...

اخه خیلییی ادعای دوست داشتن میکرد بعدم گفتم بلاکم کن نکرد گفتم بیا خداحافظی کنیم.گفت نه اصلا 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
بگو مرسی که به فکرمی نمیدونستم چجوری بهت بگم خوب شد خودت فهمیدی

دوسش دارممم باورم نمیشه بعد اون همه دوس داشتن بخاد ولم کنه و بره 

چقدر زود کوتاه اومده

مامان منم مخالف ازدواج ما بود ولی شوهرم همه بهونه رو برداشت

ولش کن اینو چه زود جا زده

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
چند سالته كه بهش گفتى بلاكم كن 😵‍💫😐 اين چه حرفيه 

20 سالمه اخه بهم بی محلی میکنه خیلی دوسش دارم ولی گفتم بلاکم کن گف نه ناراحت شد گف دیگه نگو 

یکی دیگه رو پیدا کرده اصلا بهش فکر نکن خودت رو هم اذیت نکن ارزشش رو نداره

پس چرا اینقد میگف دوستت دارم بدستت میارم یعنی الکی گفته؟؟؟

چقدر زود کوتاه اومده مامان منم مخالف ازدواج ما بود ولی شوهرم همه بهونه رو برداشت ولش کن اینو چه زو ...

اره بنظرم باید تلاش میکرد ممکنه الکی گفته باشه دوستت دارم ؟

میگم الان یکی دیگه رو پیدا کرده قبلاً پیدا نکرده بوده که بهت میگفته دوست دارم..

😢😢😢وای چقد تلخ چجور دلش اومد 

اره بنظرم باید تلاش میکرد ممکنه الکی گفته باشه دوستت دارم ؟

مردا مث ما زنا نیستن

دلشون عین گاراژه این میاد اون میره

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز