2777
2789
عنوان

من عقبم از زندگی بنظرتون؟

216 بازدید | 21 پست

۱۹سالمه ،قیافه ی معمولی دارم و به گفته ی اکثر افراد جذابم😐😂😂

البته بقیه میگن خودم فکر میکنم معیار های زیبایی رو ندارم و زشتم!

امسالم رتبه ی خوبی کسب نکردم و باید پشت کنکور بمونم 

هنوز گواهی نامه نگرفتم 

و خواستگارم ندارم البته اخلاقم از ایناست که حوصله ی روابط را و اینارو ندارم

😐😂

هدف خاصی هم توی زندگی ندارم ،

فقط دلم میخواد پزشکی قبول بشم اما متاسفانه تا الان قبول نشدم 

دوست دارم اوقات فراقتمو یه جوری بگذرونم اما از نظر مالی مستقل نیستم و شرایطشو ندارم که کلاس مثلا موسیقی و اینا برم 

احساس بی خاصیت بودن میکنم

عزیزم انرژی داشته باش 

مطالعه و برنامه ریزی داشت باش کمکت میکنه

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش هیچکدوم از چیزایی گه گفتی ربطی به عقب موندن از زندگی نداره

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

تو یه سنی هستی ک همه اونایی ک تو این سنن اگ کنکور رشته مدنظرشونو قبول نشن احساس میکنن بی خاصیتن. طبیعیه

اگ ب درس علاقه داری همه تلاشتو بکن اگ نشد برو دنبال کارای درامد زای دگ 

من همسن تو بودم ۴ سال بود یه هنری رو بطور جدی دنبال میکردم مقام های استانی داشتم. سال اول دانشگاه بودم و اولین رابطه عاطفی رو داشتم تجربه می کردم. چهره و هیکلمم عالی .

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
تو یه سنی هستی ک همه اونایی ک تو این سنن اگ کنکور رشته مدنظرشونو قبول نشن احساس میکنن بی خاصیتن. طبی ...

مشکل همینجاست 

نمیدونم چطوری کاری رو انجام بدم که نیاز به بودجه نداشته باشه

من همسن تو بودم ۴ سال بود یه هنری رو بطور جدی دنبال میکردم مقام های استانی داشتم. سال اول دانشگاه بو ...

آفرین به تو 

حالا من چیکار کنم ؟؟

من بی برنامم

به گفته ی اطرافیان قیافه ام خوبه 

فقط من قیافمو دوست ندارم

مشکل همینجاست  نمیدونم چطوری کاری رو انجام بدم که نیاز به بودجه نداشته باشه

اره هرچیزی یه ذره سرمایه رو میخواد...مثلا من میخوام دوره پوست اسکین کری اموزش ببینم ۸تومن میخواد..

کسی نیست حمایتت کنه؟