2777
2789

من امروز با نامزدم دعوا کردم و اینکه کلا قاطی دارم حالمم خوب نیست بعد قراره ساعت ۹ با نامزدم بریم کیش هوایی 

الان اومدیم فرودگاه نشستیم بعد نامزدم رفت یه چیزی بگیره بخوریم که یهو یه خانم خیلی خیلی محجبه اومد محکم هولم داد گفت دختر این چه وضع تیپ زده خاک تو سرت و...  هزار تا فحش دیگه منم بلند شدم گفتم به شماچه وـ..  کلا دعوا شد 

من نمیگم حجاب خدا و...  بده ن برعکسخیلیهم اعتقاد دارم ولی ازادی خدمم دارم تیپ میزنم و..  اخه چرا این خانوم اومد گیر داد به نظزم هرکسی اعتقادات خدشو داره باید به اعتقادات هم احترام بذاریم یا اینکه میخای به طرف بگی با حجاب باشه با مهربونی بگو که یکم تحت تاثیر قرار بگیره طرف ن که از همون اول اونده به من فحش میده به نظرتون کارش اشتباهه!! یا درست

منم زیاد بی حجاب نیسم 😐💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا جات بودم با اونهمه اعصاب خوردی لهش میکردم.

کم بدبختی داریم همه هم بلدن دخالت کنن تو کار ادم 😐

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

شما که دیگه رفتاری که نیاز بوده نشون دادی، تاپیک زدن و سوال پرسیدنت چیه؟

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
والا جات بودم با اونهمه اعصاب خوردی لهش میکردم.  کم بدبختی داریم همه هم بلدن دخالت کنن تو کار ...

والا بخدا میگم با نامزدم دعوا کرده بودم دیگه کلا اعصاب نداشتم اینم مثل دارکوب رو مخ من بود هی میگف خاک تو سرت با تیپت اخرم گفتم گمشودیگه 😐💔

منو اخر نامزدم جمع کرد  وگرنه انقد بد بیراه گفتم بهش 😑💔😐

پس اینجوری مساوی شدید

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

من توی اینجور مواقع راه حلم دعوا کردن نیست ... شخصیتم در این حد نیست که دست به یقه بشم با کسی

ولی با صحبت بهش یادآوری میکنم به ایشون ارتباطی نداره. بدون فحش. محترمانه.

به نظرم دعوا خیلی بی لوله و فقط به جون هم افتادن مردمه. که چی ؟ 

حالا هم که گذشته از موضوع... 

من توی اینجور مواقع راه حلم دعوا کردن نیست ... شخصیتم در این حد نیست که دست به یقه بشم با کسی ولی ب ...

خوب درد منم همینه من بیشتر از ده بار بهشون با احترام گفتم که به شما ربط نداره ولی اون میپرید منو میزد منم اخر رد دادم😐💔