2777
2789
عنوان

بیاید از حاجت هایی که گرفتین بگید

87 بازدید | 4 پست

چکار کردین ؟

حاجتتون چی بود؟

از چله هایی که حاجت گرفتین تعریف کنید ماهم استفاده کنیم

مخصوصا برای خرید خانه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من از بهمن مشکل فروش و خرید خونه دارم ختم هایی که انجام دادم ولی حاجت نگرفتم

ختم روزانه ۱۰۰ حمد به مدت ۴۰ روز

ختم ۴۰ روزه سوره حشر 

ختم ۴۰ روزه دعای توسل 

ختم ۴۰ رورزه یا علی هروز ۱۰۰ مرتبه

ختم ۴۰ روزه نادعلی 

ختم ۴۰ روزه زیارت عاشورا ۲ بار 

ختم ۴۰ روزه دعای مشلول 

ختم ۴۰ روزه سوره یاسین 

ختم سوره یاسین به روش آیت الله نخودکی 

نذر نمک 

نذر چای و قند 

ختم ذکر یا کاشف الکرب 

ختم دعای معراج 

ختم روزانه ۱۰۰۰ مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی به مدت ۱۴ روز 

ختم حدیث کسا 

الانم چندتا ختم دارم انجام میدم دیگه واقعا خسته شدم چرا حاجت روا نمیشم ای خدا 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله ایت الله حق شناس بگیر عزیزم خیلی خوبه برای هرحاجت برادر ومادرم تصادف کردن مادرم باید عمل میشد دکترا گفتن ۵۰۵۰ ممکنه دیگه نتونه راه بره ینی قطع نخاع برادرمم توکما بود گفتن تا یک هفته اگه به هوش نیاد دیگه خیلی احتمال کمه دستگاه جدامیکنیم راستش حال روحی خوبی نداشتم سپردم به یه خانوم که گفتن نفسش حقه وبرا هرکی دعاخونده حاجت گرفتع برام چله ایت الله حق شناس رو انجام بدن روز دهم بود با پارتی که تو بیمارستان داشتیم التماس که دستگاهو برندارن قبول نمیکردن مجبورشدیم ببریم بیمارستان خصوصی اونجا قبول کردن داداشم موند اونجا مادرم عمل شد خداروشکر سالم ولی داداشم هنوز توهمون وضعیت بود گفتن خطرناکه جابه جای ی اما به جون خریدیم داداشم بعد۴۳روز به هوش اومد وخداروشکرسالمه دکترا گفتن معجزه شده خداروهزارمرتبه شکر میکنم شب قبل اینکه داداشم به هوش بیاد خواب دیدم از جاش بلند شد یه لیوان اب خورد گفت سلام برحسین واقعا این چله برا خانواده ما معجزه کرد

چله ایت الله حق شناس بگیر عزیزم خیلی خوبه برای هرحاجت برادر ومادرم تصادف کردن مادرم باید عمل میشد دک ...

ممنون از توضیحاتت

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت