2777
2789
عنوان

کابوس ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 20 پست
حقیقتا تو اطرافیانم عشق واقعی ندیدم...بیشتر علاقه سطحی هست بعدم عادت....منم تو بحران ازدواج هستم...ب ...

حق داری اخه عشق واقعی در جامعه کم دیده میشه

ولی روی حرف مردم زندگیتو نابود نکن ک فقط بگن عروس شد

عشق باید خودش اتفاق بیفته

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
حق داری اخه عشق واقعی در جامعه کم دیده میشه ولی روی حرف مردم زندگیتو نابود نکن ک فقط بگن عروس شد ع ...

چه میشه کرد ...هیبیی😤

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاا بهترینا پیش روت😘

همچنین عزیزم خوشبخت باشی🙏🌸😇

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اگه فرد مناسبی رو انتخاب کنید و با آدم خوبی ازدواج کنید خیلی هم خوبه ازدواج و به زندگیتون آرامش و نشاط و انگیزه میده ، من خودم مجردم تجربه شخصی ندارم ولی اطرافم هم ازدواج موفق دیدم هم ناموفق بستگی داشته به انتخابشون