2777
2789
عنوان

کابوس ازدواج

184 بازدید | 20 پست

والا میخوام از شما هایی که متاهلین بشنوم ازدواج خوبه یا مسخرس 

آخه ازدواج بکنی عمرتو جوونیتو پای یکی تا آخر عمرت بزاری بعدشم داغونت کنه 

یا یه عالمه بدبختی باید تحمل کرد بخاطر اینکه متاهلی واقعا مسخره نیست من تو اطرافیانم دیدم دیگه سیر شدم 

یه امید به آدم بدین لطفا نظر ادم عوض شه🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تصورت خرابه باید عشق رو تجربه کنی

عشق یعنی نفساتون واسه هم در بزه ک با ازدواج ب ارامش برسی کسیو داشته باشی تا لحظه اخر پیر بودن حمایتت کنه همدمت بشه زندگی تشکیل بدی مادر بشی ن ک فقط مجرد بمونی یروز ک سنت بالا رفت بگی ای داد بی داد

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

ازدواج خوبه و ازدواجو بکنش

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

اگه از کسی ک خوشت میاد دوسش داری و دوستت داره باهاش ازدواج کنی عاقل باشید و احترام همدیگرو حفظ کنید خانواده ها خوب باشن دخالت نکنن و پول هم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد 

چقد تصورت خرابه باید عشق رو تجربه کنی عشق یعنی نفساتون واسه هم در بزه ک با ازدواج ب ارامش برسی کسیو ...

حقیقتا تو اطرافیانم عشق واقعی ندیدم...بیشتر علاقه سطحی هست بعدم عادت....منم تو بحران ازدواج هستم...به خودم بود تا زمانی عاشق نشم ازدواج نمیکنم...ولی متاسفانه اطرافیان فشار روحی وارد میکنن

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اگه از کسی ک خوشت میاد دوسش داری و دوستت داره باهاش ازدواج کنی عاقل باشید و احترام همدیگرو حفظ کنید ...

تو منی یا من توام😂😂🤣

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

حقیقتا تو اطرافیانم عشق واقعی ندیدم...بیشتر علاقه سطحی هست بعدم عادت....منم تو بحران ازدواج هستم...ب ...

خیلی مسخرس بخاطر بچه هاشون همو تحمل میکنن 

واقعا درک بالا و توانایی بالایی میخواد