2777
2789

دیشب خواب دیدم منو همسرم به آسمون نگاه میکردیم شب بود و آسمون پر از ستاره بود شوهرم داشت می‌گفت که چندتا شون خوشید هستن، خودم احساس میکنم خواب خوبیه انشاالله اگه تعبیرخاصی داره و کسی بلده بگه لطفاً . ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  ولی چنتا حاجت دارم

شب تاریکیه و دیدن خورشید معانی مختلفی داره اینکه با کسی رو به رو میشید که مشکل رو حل میکنه، مشکلات مالی حل میشن و اینکه اگر کاری رو میخواهید انجام بدید الان  وقتشه، اینکه چند تا خورشید یعنی چند تا گرفتاری حل میشه.

برای خوابتون صدقه بزارید.

و خدایی که بشدت کافیست......
شب تاریکیه و دیدن خورشید معانی مختلفی داره اینکه با کسی رو به رو میشید که مشکل رو حل میکنه، مشکلات م ...

خیلی ممنون ازتون میشه یه خواب دیگه هم بگم تعبیرش و میگید.؟

میشه درخواستمو قبول کنید ی خواب تو پی وی تون تعریف کنم برام تعبیر کنید؟

گلم من میرم حرم ان شاءالله نائب الزیاره شما هم باشم

اومدم پیام داده بودی نگاه میکنم

بگو عزیزم اگه معنی شو بدونم حتمن

چند شب پیش خواب دیدم دوتا عقاب هم اندازه ولی یکیش یه کم فرق داشت با اون یکی روی یه دیوار نشسته بودن من بهشون نگاه میکردم یه دفعه یکیشون پرواز کرد منم همش نگاش میکردم یهو رفت سراغ یه مرغه که رو تخم هاش نشسته بود و یکی از تخم هاش و برد مرغه خیلی ناراحت شد بقیه جوجه هاش از تخم بیرون اومدن من توخواب میدونستم ۴۰ تا بودن و یکیشون رو عقابه برده بود من تو خواب می‌فهمیدم که مرغه چی میگه خیلی ناراحت بود ،تا حالا خوابی اینقدر واضح ندیده بودم

چند شب پیش خواب دیدم دوتا عقاب هم اندازه ولی یکیش یه کم فرق داشت با اون یکی روی یه دیوار نشسته بودن ...

عزیزم معنیشو واضح نمیدونم

مهم اینه که نه مرغ مال شما بوده و نه عقاب به شما حمله کرده، این خواب میتونه یه هشدار باشه برای کاری که میخواهید انجام بدید تا حواستون رو بیشتر جمع کنید.