2777
2789
عنوان

۴ماهه با یه پسر اشنا شدم

523 بازدید | 23 پست

من ۲۹سالمه از خوزستان ۳ساله که طلاق گرفتم طرفم ۳۷سالشه از مشهد مجرد ما توی مجازی با هم اشنا شدیم حدود یک ماه پیش من رفتم مشهد با خانواده و اونم چند بار دیدم منکه خیلی دوسش دارم تاحالا کسی رو اینجوری دوس نداشتم یعنی کلا اهل بروز احساساتم نیستم ولی واسه اون فرق میکنه اونم میگه خیلی منو دوس داره از صبح تا شب هم با هم درارتباطیم مگه وقتی که سرکارشه و سرش شلوغه خودش میگه قصدم ازدواجه فقط تا سال اینده صبر کنم خودمو جمع و جور کنم و اینم بگم بشدت فرد مودبیه و حتی یک بار هم تو خرف زدنش از حدش خارج نشده که بگم واسه چیز دیگه ای با منه فقط من از این دوری میترسم که ممکنه کم کم سرد شه نمیدونم ادامه بدم باهاش یا نه ولی راه دور خیلی سخته این رابطه از اونطرف هم واقعا سختمه ولش کنم☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوری ادامه بده اگه قسمتت باشه بهم میرسین 

از صبح تا شبم لازم نیست باهاش حرف بزنی وابستگی میاره و لوس میشه بنظرم

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
فقط مواظب باش ازت خواسته نخواد حتی عکس لختی اگه خواست یعنی نمیخوادت

نه اصلا اینجور ادمی نیست حتی یه حرف کوچیک هم نمیزنه که بگم شاید منو واسه لذت و این ویزا میخواد واسه همینم بهش انقدر وابسته شدم 

نه چرا سرد شه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
چه ربطی داره مگه دوری باعث سرد شدن میشه؟  اگه دوست داشتع باشه چرا سرد بشه

اینکه همو نمیبینیم دیگه حتی زیاد حرفی پاسه گفتن هم نداریم نمیدونم فعلا که خوبیم ولی من خودم از اینده میترسیم