2777
2789

نمیدونم چجوریه ولی شنیدم خیلی هزینه هاش بالاست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اردیبهشت قرار بود این کارو کنیم دخترم اصلا همکاری نمی‌کرد دندوناشم داغون 

بردیم یبار آزمایش خون گرفتن چه مصیبتی سر اون آزمایش کشیدیم معلوم شد عفونت داره دکتره گفت آموکسی بدم دو هفته بعد دوباره ببرم آزمایش . نبردم نتونستم دلم راضی نشد گفتم اگه قراره اینقدر زجر بکشه خب به زور رو یونیت نگه میدارمش جای بیهوشی 

خلاصه یه کلینیک پیدا کردم دکترش تونست سه تاشو درست کنه . اولش برا آمپول بیتابی کرد ولی بعد آروم شد . دکتر می‌گفت کلی عفونت داشته دندونش. درحالیکه نزدیک یکماه آموکسی داده بودم.. فک کنم اگه میخواستم ببرم بیهوشی باید یه ده بیس باری آزمایش می‌دادیم!!! و کلی زجر میکشید بچم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اره در حدی که دندون خاصیتش از دست داده ۳ سالشه

به نظرم ارزش نداره بخاطر جرمگیری ریسک بیهوشی به جون بخری 

به حرف دکترا هم زیاد توجه نکن نود نه درصد دنبال پولن 

من به متخصص بیهوشی گفتم دندونش کلی عفونت داره و آزمایش دوباره بی فایده س بازم عفونت نشون میده خودشم کلی بیتابی می‌کنه و نمیاد گفت گوششو بکش ببر!!! اصلا حال بچم براش مهم نبود ! دیگه تو اتاق عمل میخواس چه بلایی سرش بیاره خدا میدونه

دختر منم دو سالو ۷ماهشه دندوناش حس میکنم داره میپوسه میخواستم ببرم الان که کارش کمه پر کنه ولی میترس ...

احتمالا نمی‌ذاره و اینکه الان ببریش یه جلسه فلوراید تراپی می‌کنه براش 

باز صلاح بچتو خودت می‌دونی اما به نظرم اگه همکاری نکرد نبرش بیهوشی . با فلوراید تراپی دندونای سالم رو نگهدار تا بزرگتر بشه و بدون بیهوشی براش انجام بدن 

ما تو دو سال و نیمه دخترم هم بردیمش دکتر که کرونا اومد و دیگه حتا فلوراید تراپی هم نکردیم . شاید اونجوری الان وضعش بهتر بود