2777
2789
عنوان

ممکنه کسی همه ی تخمکاش پوچ باشه؟

3213 بازدید | 57 پست

من یه سقط داشتم الان متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم حالا همش میگم نکنه سقطمم به همین دلیل بوده و تخمک خوب ندارم کلا کسی میتونه راهنماییم کنه؟

خدایا دلمو آروم کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمامش پوچه ولی مجردم 

دکتر قرص میده و دوا درمون تا یه فولیکول خوب ازاد کنی 

ورزش زیاد بکن غذاهای سالم گرمی جات بخور

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
با ی سقط نمیشه قطعی گفت اما اگه اصلاح سبک انجام بدی قطعا خیلی بهتر میشی تخمکات قوی و بالغ میشن 

خدا حفظش کنه براتون ان شاءالله خوشبختیشو ببینی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

نمیشه بگی همش چون درمان داره منم سه تا سقط داشتم میگفتن قلب جنین تشکیل نمیشه اما الان دوتا بچه سالمم دارم انشالله خدا بهت یه کوچولوی ناز میده اصلا استرس نداشته باش گلم 

تو نه هفته سقط کردم ولی رشدش اندازه پنج هفته ای بود یعنی شما میگی به تنبلی ربطی نداره؟

ربطشو باید دکتر تشخیص بده که مشکل کجا بوده

دیدم کسانی که تنبلی نداشتن و بارداریشون پوچ بوده

کسانی هم بودن که با تنبلی صحیح وسلامت زایمان کردن💜

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔