2777
2789
عنوان

ممکنه کسی همه ی تخمکاش پوچ باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 57 پست
شاید باورت نشه من 45 کیلوام لاغر لاغر شیرینی جات اصلا دوست ندارم  چایی نسکافه و... هم نمیخورم ...

بازم خوبه رعایت میکنی . خوابت چی اونم تنظیم کردی . استرس و خواب خیلی رو سلامت تخمدان تاثیر داره .

میبخشی میپرسم چند سالته 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذخیره چنده ؟ 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
بازم خوبه رعایت میکنی . خوابت چی اونم تنظیم کردی . استرس و خواب خیلی رو سلامت تخمدان تاثیر داره . م ...

خوابم نه تنظیم نیس ساعتش6 ساعتی میخابم 

18 سالمه

استرسم بابت کنکور و عمل یکی از نزدیکانم خیلی بود الان بهترم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
مگه نمیگی قبلی تا ۵ هفته رشد کرده .  پس تخمکت پوچ نبوده . مشکل از جای دیگه بوده نطفه تون ضعیف ...

دکترو گفتم چرا سقط شده گفت تخمک پوچ بوده برا همین ترس رفته تو دلم 

خدا برا هیچ زنی نخواد سقط خیلی دردناکه از لحاظ جسمی و روانی

خدایا دلمو آروم کن...
دکترو گفتم چرا سقط شده گفت تخمک پوچ بوده برا همین ترس رفته تو دلم  خدا برا هیچ زنی نخواد سقط خ ...

اخه تخمک ک پوچ باشه جنین تشکیل نمبشه عجیبه 😕

تو سونو ذخیره مشخص نمیشه از طریق آزمایش مشخص میشه . 

ان شالله ک آرامش ت بیشتر میشه . 

برای استرس کنکور هم روزی ۱۵ دقیقه مراقبه کن خیلی عالیه . ماشالله خیلی جوونی  و راحت میتونی با اصلاح سبک تنبلی ت رو برطرف کنی . 

خوابم نه تنظیم نیس ساعتش6 ساعتی میخابم  18 سالمه استرسم بابت کنکور و عمل یکی از نزدیکانم خیلی ...

تنظیم خواب رو هورمونهای خیلی خیلی تاثیر داره .

تابستون شبا قبل ۱۲ بخواب . و قبل ساعت ۹ سبحانه بخور .

زمستون قبل ۱۱ بخواب قبل ۹ صبحانه بخور .

از ساعت ۱۱ تا ۲ شب هورمونهای جنسی ترشح میشن و رو  کیفیت تخمک و تخمدان خیلی تاثیر دارن . ورزش هم خیلی مهمه

تنظیم خواب رو هورمونهای خیلی خیلی تاثیر داره . تابستون شبا قبل ۱۲ بخواب . و قبل ساعت ۹ سبحانه بخور ...

ممنون عزیزم 💕خیر ببینی