2777
2789

اخ خداااااا 

اخه این همه درد این همه رنج تا کی؟؟؟ تا کی باید صبر کنم تا کی باید این درد هارو تتحمل کنم. کی. روی. خوش. زندگی. میبینم. بخدا. که . خسته. هستم. 

الان. اجاره. خونه. رسیده. ۱۲میلیون. هست. صاحب. خونه . هم . گفته. باید . فکر. خونه.  باشید. میخواد . خونه . رو میخواد بفروشه . بابام هم شغل نداره دستش تنگه تنگه. دیروز قشنگ روی شرمنده گیش رو دیدم ای خدااااااا

برام دعا کنید.

یازدهم تجربی🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر اجاره خونه که باید دیروز میدادمش یک میلیون بدهکاز مغازع داریم شوهرم هم بیکار الان هیچی هم توی خونه نیست به خدا قسم باورت میشه بادوتا بچه فقط یاتخم مرغ یاسیب زمینی وگرنه هیچی نیست دیشب ازاین وضع خودم شوهرم زار زدیم

مگه کجایید که اون همه اجاره بالاست نمیتونید منطقه دیگه اجارهش کمتر ساکن بشید؟

عزیزم ما تهران نیستیم. 

این صاحب خونه ما انقدر بی انصاف هست پارسال ماهی ۵۰۰ بود الان کرده ماهی ۲ میلیون نیم 

الان به هر کسی میگیم رومون رو نمیگیره. داییم هم یه ده تومنی پول داره میگه بهتون میدم ولی پولش دست مادر بزرگم هست مادر بزرگم پول به ما نمیده اخ دیگه قلبم داره درد میکنه.

یازدهم تجربی🌼

بابام الان خیلی دستش خالیه توی تاکسی کار میکنه باید صبح تا شب بره که ۲۰۰ تومن کار کنه. 

شهر ما هم شهر کوچیکی هست همه همه رو میشناسن نمیشه به کسی رو بزنی.. چند روز پیش بابام رفته بود دنبال یه مسافری میگفت یکی از دوستاش دیدنتش بهش پوز خند زده میگفت انقدر ناراحت شده دلش شکسته ولی همش میریزه توی خودش بابام ادم درستی نماز خون هست 

نمیدونم خدا دیگه کی میخواد نگاه ما بکنه مامانم انقدر التماس خدا میکنه الان داره گریه میکنه به هر کسی رو میزنه روش نمیگیره۱

یازدهم تجربی🌼