2777
2789
عنوان

مامانای قشنگی که بچه های گلشون میرن پیش دبستانی بیایید یه لحظه .

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
بسلامتی . موفق باشه خانم دکتر قشنگمون . شهریه اش چنده؟ 

سلامت باشی عزیزم ۶ تومن عزیزم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ک نظر دادین مهربون😘. گفتین قطعا . چرا؟ دلیلی دارین؟ 

آره عزیزم مهد کودک خیلی متفاوته با مدرسه خیلی زیاد. بچه تو پیش دبستانی توی مدرسه خیلی آروم با قانون مدرسه آشنا میشه فکر کن تو مهد با بچه میرن تو دستشویی یا خوراکی خودشون بهش میدن بعد بچه یهو بره کلاس اول و نتونه کارهاشو خودش انجام بده

منم از این جهت دو دل شدم 😕. ولی اگه خدای نکرده کرونا باز تو پاییز اوج بگیره نمیزارن بچه ها ازاد باز ...

وا خوب اگه حیاط میرفتن که بهتر بود اتفاقا دختر بزرگ من تو اوج کرونا رفت پیش چون تعداد کم بود و رسیدگی عالیییی تمام سال حضوری بودن و حتی یه شهر بازی سرپوشیده وقت گرفتن اردو هم بردن که فقط دانش اموزای خودمون اونجا بودن

هفته ای دوبارم اتاق بازی میرفتن ولی ماسک و الکل داشتن که خوب خودمون گفته بودیم باید باشه قبل تغذیه و بعدش یک نفر مسئول بود دست بچه هارو بشوره و ژل بزنه بعد کلاس هم کل کلاسا ضد عفونی میشد هر روز