2777
2789

سلام . امسال پسرم میخواد بره پیش دبستانی و من باید هرچه سریعتر ثبتنامش کنم . اما نمیدونم ببرم مهد خصوصی یا مدرسه ؟ 

اگه دبستان بخوام ببرم شهریه اش خیلی کمتره و در حدیه ک ب نیازهای دیگه اش هم میتونم رسیدگی کنم+اونجا با محیط مدرسه بیشتر آشنا میشه و برا سال دیگه ک میره مدرسه مشکلی نداره اما از طرفی میگم نکنه خصوصی بهتر باشه براش . شما نظرتون چیه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خصوصی نوشتم چون محیط اونجا برای بچه پیش خیلی بهتره از نظر توجه و بازی و تفریح حداقل پیش بچه های کلاس ششمی نمیافته تو حیاط بعد تمام توجه پرسنل به بچه هست چونکه سال اولشونه

من دختر بزرگمم خصوصی رفت و تو مدرسه مشکلی نداشت

من خصوصی نوشتم چون محیط اونجا برای بچه پیش خیلی بهتره از نظر توجه و بازی و تفریح حداقل پیش بچه های ک ...

دقیقا منم بخاطر همین غیر انتفاعی نوشتم مشخصا که غیر انتفاعی رسیدگی بیشتری دارن چون پول میگیرن و اینکه من هنوز استرس کرونا دارم اونجا خیلی تعداد کمتره و رعایت شدیدتر

منم دخترمو مدرسه نوشتم ولی غیر انتفاعی که سال دیگه میره اول بامحیطش اشنا باشه

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
من خصوصی نوشتم چون محیط اونجا برای بچه پیش خیلی بهتره از نظر توجه و بازی و تفریح حداقل پیش بچه های ک ...

منم از این جهت دو دل شدم 😕. ولی اگه خدای نکرده کرونا باز تو پاییز اوج بگیره نمیزارن بچه ها ازاد بازی کنن . با محدودیتای خیلی سختی رو ب رو ان .پارسال ک مهدکودک خصوصی بردمش مربیشون مجبورشون کرده بود با ماسک و الکل بشینن رو میز و وفقط شعر و قران و نقاشی و ...کار کنن . حتی اجازه نداشتن در موارد غیر از دستشویی تو حیاط برن یا تو کلاس قدم بزنن .