2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخص نیست اونش. سه تا فرمه فعلا پرینت بگیرید پرشون کنید . بعد زنگ بزنید جایی که قراره برید مصاحبه بش ...

آهها  ممنونم  ⁦❤️⁩

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
من تجربیم ترازم ۷۱۰۰ بود 

واای  خدا  😍😍😍

من ۷۸۰۰پس  احتمالا  منم  دعوت  شدم  

از استرس نمی  تونم برم  چک  کنم سایتو

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

مبارکه قبول شدی😁خیلی حس خوبیه من پارسال قبول شدم

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
انقدر از خداتونه معلم بشید بعدم ک معلم شدید با بچه های مردم مثل برده رفتار میکنید و با عقده هاتون زندگیشو نابود میکنید و همچین روزهایی ک ارزوتون معلم شدن یود و حقوقتون بخاطر همین بچه هاس یادتون میره .....

معلم خوب هست روانیم هست منظورم مورد دوم بود...

وای اراه واقعا عزیزم شما پارسال قبول شدی مصاحبش سخت بود ؟ میشه بهم چندتا پیشنهاد بدی واسه مصاحبه؟

عزیزم اول اینکه در که زدی با اعتماد به نفس بالا به همشون سلام کن بلند و بهت میگن بشین اونجا و بعد بشین خیلییی اعتماد ب نفس داسته باش خیلی مهمه یه خانومه اونجا نشسته رفتارتو زیر نظر داره و اینکه ۳تا خانوم سوال میپرسن تو اختصاصی

اولی بهم گفت شماره داوطلبیت چنده من حفظ بودم گفتم اگه چیزیو بلد نیسی هل نکن بگو نمیدونم خیلی عادی 

گفت چیا انتخاب کردی 

دلیل انتخاب فرهنگیان 

اگه قبول نشی چیکا میکنی گفتم منتظر انتخاب های بعدیم میشم

گفت اگه نشدی چی گفتم سال دیگه گفت اگه وسط سال یه پسری ک ملاک های شمارو داره و بگه دوست ندارم بری کار کنی قبول میکنی دیگه فرهنگیان نیای منم گفتم اگه ایمان و تقوا و... داشته باسه عاره قبول میکنم چون پسر خوب گیر نمیاد 🤣🤣🤣ینی صادق تر از خودم خودمم

گفت ۵تومن داشته باشی چیکا میکنی گفتم طلا میخرم

گفت روش هات برای تدریس جدید چیه گفتم تدریس تصویری

اول مصاحبه عمومیه راستی درباره ولایت فقیه .

چیه رهبر برای دانش آموزان الان قابل توجهه 

راهپیمایی میری؟منم گفتم کنکور داشتم نشد ولی همیشه میرم

نماز جمعه کجا برگزار میشه چجوری خونده میشه

آیا معلم بدحجاب داشتی چیه اون معلم باعث جلب توجه و حواس پرتی شما میشد 

اولشم باید قرآن بخونی کارت بسیج و ... ببر

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
عزیزم ببخشید فضولیه اما میشه بگی حقوقت چنده؟

۳/۵۰۰