2777
2789
عنوان

بیا اینجا تا در گوشت یه چیزی بگم...

242 بازدید | 7 پست

چقدر بگم خودت باید به فکر خودت باشی زن امروز   

اینو یادت نره فقط ...

امروز اگه خودت براخودت وقت گذاشتی و به فکر بودی برد کردی  

براشروع هیچ وقت دیر نیست   اما برا جازدن همیشه وقت هست  

توزندگیت درجانزن  

اولویتت همییییییییشه اول خودت باشه بعد دیگران   

واقعا همینه آدم نباید به هیچ کس تکیه کنه آخرش میفهمه که خودشو وخودش باید خودش دست به کار بشه وروی پاش وایسه

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا همینه آدم نباید به هیچ کس تکیه کنه آخرش میفهمه که خودشو وخودش باید خودش دست به کار بشه وروی پا ...

دقیقا ادم بعد خدا باید به دستای خودش تکیه کنه ماانقدر قوی هستیم دنیارو تکون بدیم متاسفانه خودمون  اعتماد به نفسامونو کم کردیم و خودمون وضعیف جلوا دادیم 

چ تاپیک خوبی 😍😍😍

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍

ممنون از یاداوریتون👌😍

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
دقیقا ادم بعد خدا باید به دستای خودش تکیه کنه ماانقدر قوی هستیم دنیارو تکون بدیم متاسفانه خودمون &nb ...

بله خیلی هاهم ازسر تنبلی وتن پروری خودشونو به کاروتلاش نمیزنن

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂