سلام دوستان من روز ھفتم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ندارم ھفتہ آیندہ باید آزمایش بارداری بدم اما نگرانم کہ جواب چی میشہ😥 کیا با وجود نداشتن علائم بعد از انتقال باردار بودن؟ لطفا بگید خیلی نگرانم
یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین
عزیزم من تجربه اشو ندارم فقط صرفا اومدم بگم استرس نداشته باش میدونم سخته تحمل درد و کلی دوا و درمون هزینه ها هم به کنار اصلاااااا به خودت دلهره نده خدا دیر نمیکند مشیتت هرچیه همون میشه استرس برات واقعا سمه الهی که هرچه زودتر ازمایش مثبتتو بزاری و مام کیف کنیم و بهترینارو برات ازخدا بخوایم و همین الانم ازته دلم میخوام بچه اتو به زودی بغل بگیری با صحت و سلامتی کامل به حق عظمت الهی طعم مادر شدنو بچشی به زودی❤️❤️❤️
جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
سلام عزیزم ممنون ک جواب دادین مبارک باشہ عزیزم ان شااللہ سالم بغل بگیرین نی نی تون رو🙏 عزیزم من ھ ...
مرسی عزیزمایشالا برای شما هم مثبته والا مناین سری که مثبت شد هیچ علائمی نداشتم اصلا شک داشتمکه نکنه انتقال ندادنبرام ولی بی بی چک هم قول داده بودم نزنم دقیقا روز آزمایش رفتم تست دادم با بتای پایین گفتنمثبته ولی پایینه عددش دوباره سه روز دیگه بیا که بعدش گفتنعدد رفته بالا ولی سری های پیش که منفی شد مثلا لک لانه گزینی داشتمدقیقا سه یا چهار روز بعد از انتقال دیگه اینکه دل درد خفیف داشتمولی خب منفی شدند با وجود این علائم بنظرم فقط به خدا توکل کن و به هیچی همفکر نکن