2777
2789
عنوان

لطفا منو راهنمایی کنین مهمون دارم

222 بازدید | 19 پست

سلام ، ما تازه از مسافرت مشهد اومدیم  برادر شوهرم تماس گرفته که فردا شب بیان خونمون 

همسرم هم گفتن برای شام با مامان اینا بیا 

من میخواستم زرشک پلو با خورشت بادمجون بگذارم و سالاد فصل ولی مادر شوهرم گفتن نه یه غذای ساده تر بپذین 

خانواده اش هم اهل غذای سنتی هستن 

یه غذای برنجی که مناسب باشه میشه بهم پیشنهاد بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قورمه سبزی دیگه 

یا قیمه بادمجون

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

همون که خودت تصمیم گرفتی که عالیه

خورشت بادمجان کافی هست

اگر دوست داشتی یا وقت داشتی مرغ هم بپز 

و اگر مرغ پختی خورشت بادمجان حتما با گوشت باشه 

سبزی خوردن هم بگیری خوبه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

قورمه سبزی دیگه با سالاد راحت

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید