2777
2789

گاهی سال ها طول میکشه تا بفهمیم در ازاش چی بدست آوردیم..گاهی سال ها طول میکشه بفهمیم اصلا شر نبوده اون قضیه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منکه در شرهای زندگیم شرهای فراوان و در خیرهایی که فکر میکردیم خیر هستند نیز شرهای فراوانی نهفته بود...

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

توروقران این حکمتها و .... رو جمع کنید 😑😑😑😔😔😔😔😔

واا جونمون دراومد بااینهمه گرفتاری تو اوج جوونی 

حکمت چی 

دیگه انقدر بهای زیادی پرداختم من یکی که هرچی هم بدست بیارم نمیصرفه و گرون تموم شده 

توروقران انقدر حکمت حکمت نکنید خدا فکر میکنه هنوز کشش داریم 

من دیگه نمیتونم 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺
فک کنم به اونا میگن امتحان..انشالله خدا هیچ کیو با بچه امتحان نکنه.سخته.تجربشو داشتم.

خیلی سخته خیلییییی بیش از حد تصور

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
خدا به دل هممون آرامش بده💔😔

من باخدا قهرم 

دیدی چندتا دین داریم اسلام و مسیحیت و .... ؟؟؟ 

اگر چندتا خداهم داشتیم من اولین فرصت خدامو عوض میکردم خیلی اعصابم خورده که نمیتونم شکایتشو به جایی ببرم 

نمیتونم بگم خدایا نمیگذرم ازت 

خیلی دلم خونه 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺
من باخدا قهرم  دیدی چندتا دین داریم اسلام و مسیحیت و .... ؟؟؟  اگر چندتا خداهم داشتیم من ...

منم خیلی ارتباط خوبی باهاش ندارم...خیلی طلبکارم ازش و حالت رو درک میکنم...عین بچه هایی هستیم که مادرشون ولشون کرده رفته..ولی خب باز بخاطر داده هاشم شکر..من یه بار خودکشی کردم پارسال روحی و جسمی داغون شدم خیلی دوادکتر کردم تا بهتر شم...مرگ هم دست خودمون نیست..پس تا زنده ایم انقد حال خودمونو با دست خودمون نگیریم..نمیگم خودم خیلی خوشما..داغونم..زندگیم یه طومار درده ولی ااپیک قبلیمو بخون...خسته شدم انقد دردامو گفتم به این و اون..خسته شدم از زارزدن های بی فایده...چون هیچکی نتونست کاری برام بکنه...و این خودم منم که بهتر از هرروان شناسی میدونم دردم چیه..

منم خیلی ارتباط خوبی باهاش ندارم...خیلی طلبکارم ازش و حالت رو درک میکنم...عین بچه هایی هستیم که مادر ...

خدا نمیدونم چش شده 

خیلی نامرد شده خیلی بی عاطفست 

خیلی نادیده میگیره دردامونو 

خیلی داره کم میزاره خیلی ناحقیه 

نمیبخشمش

براش مهم نیس هیچی هم ازش کم نمیشه ولی من نمیبخشمش و بدونه ازش متنفرم از سکوت مسخره و بیجاش متنفرم 

ذره ذره پاره تنمویدونه بچمو ازم گرفتن تکیه داد بالبخند نگاه کرد ازش متنفرم