2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگف خودشو سفت میکنه ینی چی 

آخی مادر نگران منم دقیق عین تو بودم .نگران نباش شاید چون دیابت زیاد شده از بچه ها از همون اول آزمایش میگیرن برا آمار  نگران نباش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چیزی اذیتش کنه یا درد داشته باشه سفت میکنه معمولا ایشاله که چیزی نیست نگران نباش  شکمش خوب کا ...

اسمشو آنیل 

اره روزی ۶ باری تمیزش میکنم خوبم شیر میخوره خوابشم خوبه خداروشکر فقط دکتر ی لحظه گف تشنج نکرده تا حالا همونجا خشکم زد بعدش گف خودشو ی لحظه سفت کرد براش این ازمایشو نوشت فردا جوابشو میاد😧

بخدا گریه م گرف تو مطب اینو گف😔

بیخیال بابا دکترا به ازمایشگاها به داروخانه ها به سونوگرافی نون قرض میدن خودتو ناراحت نکن یه بارم من دختر بردم بهداشت گفت وای این زردی داره در صورتی که اصن زردی نداشت پوستش م صورتی بود بردم آزمایش داد اصن نداشت حالا چی بود اونی که مهتابی اجاره میداد آشناش بود 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بیخیال بابا دکترا به ازمایشگاها به داروخانه ها به سونوگرافی نون قرض میدن خودتو ناراحت نکن یه بارم من ...

دقیقا 

فقط کاسبی میکنن

سونو و آز  مینویسن مبگن فقط فلان جا برو وگرنه معتبر نیست برام که مجبور شی بری اونجا 

دکتر من که برا چکاپ هر چی آزمایش میتونست از گروه خونی گرفته تا ایدز و هپاتیت و ... نوشت برا بار هزارم رفتم آزمایشگاه صندوق مبلغ رو کفت چند میلیون شاخم دراومده بود ۱😁😅 حالا ازمایشگاهم میگفتم حذف کن چندتارو میگفت نمیشه حذف کرد عوضیا

اسمشو آنیل  اره روزی ۶ باری تمیزش میکنم خوبم شیر میخوره خوابشم خوبه خداروشکر فقط دکتر ی لحظ ...

آخی عزیزم چه اسم قشنگی 

ایشاله سلامت باشه و نامدار 

نگران نباش مامان مهربون چیزی نیست انشاله 

دقیقا  فقط کاسبی میکنن سونو و آز  مینویسن مبگن فقط فلان جا برو وگرنه معتبر نیست برام که ...

واقعا .اول با یه پونصد میشد رفت دکتر ولی الان باید یه پنج میلیونی داشته باشی تا جرات کنی 

واقعا .اول با یه پونصد میشد رفت دکتر ولی الان باید یه پنج میلیونی داشته باشی تا جرات کنی 

اره باور کن بیشترم میشه 

من الان فقط برا دکتر زنان این ماه کلی خرج کردم تازه هبچ مشکلیم نداشتم

دیروز دارو خریدم بالای دو تومن شد 

یاد اونایی افتادم که کلا ۵ تومن درآمدشونه یدونه دکتر نمبتونن برن

بعضی دکترا هم پولکین . یدونه پاپ اسمیر از من ۴۰۰ گرفت

حرف مبزنی میگن اول ویزیت بده

تازه خدا ب دادت برسه الکی نبرن اتاق عمل  چون بیشتر درآمدشون از عمله

اره باور کن بیشترم میشه   من الان فقط برا دکتر زنان این ماه کلی خرج کردم تازه هبچ مشکلیم ...

بله واقعا همینطوره .بله اون بیچاره هایی که ندارن باید چیکار کنن دکترا هم خدا رو نمیشناسن