2777
2789
بله واقعا همینطوره .بله اون بیچاره هایی که ندارن باید چیکار کنن دکترا هم خدا رو نمیشناسن 

دکترا انصاف ندارن اصلا تاجرن تا دکتر 

البته بدبخت اون همه درس خونده دکتر شده نسبت ب تورم اونم درامدش کمه خداییش

مشکل از مملکته که مردم روز ب روز بدبخت تر میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا انصاف ندارن اصلا تاجرن تا دکتر  البته بدبخت اون همه درس خونده دکتر شده نسبت ب تورم اونم ...

اره بخدا منکه هیچ امیدی ندارم بتونیم بیشتر از اين میرفت کنیم بتونیم یه خونه دیگه یا یه ماشین بهتر بخریم با این حقوقا فقط بعدشم به سختی کار پیدا میشه برا شوهرم امیدم اینه که بچه‌هام خوب درس بخونن یه شغل خوب داشته باشن برا آیندشون خدا به دادمون برسه چی میشد یه جا دیگه دنیا می آمدیم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

اسی وقتی بچه خودشو سفت میکنه یعنی دل پیچه داره این چه دکتری بود نفهمید 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره بخدا منکه هیچ امیدی ندارم بتونیم بیشتر از اين میرفت کنیم بتونیم یه خونه دیگه یا یه ماشین بهتر بخ ...

خدا ب داد بچه های این دور و زمونه برسه فقط 

از ما که گذشت خدا آینده اینارو خیر کنه

ما که نه بچگی کردیم نه جوونی نه از زندگی چیزی فهمیدیم

خودتو بسپری به دکترا هربلایی ممکنه سرت دربیارن  خدا نخاد گیر دکتر احمق بیوفنی یکی از دوستامون بچش ۲۰روزش بود کرونا گرفت بیمارستان بستریش کردن ۴بار اب نخاع بچرو به بهانه های مختلف کشیدن

خدا ب داد بچه های این دور و زمونه برسه فقط  از ما که گذشت خدا آینده اینارو خیر کنه ما که نه ب ...

ما خودمون خیلی سختی کشیدین داریم با سیلی صورتمون سرخ نگه میداریم از لحاظ خورد خوراک پوشاک وسیله خونه مهمان داری همیشه باید حواسمون به یه لیوان م که می‌خریم باشه نکنه اضافه خرج کنیم 

باورت نمیشه فصل مدرسه که میشه یعنی من خودم با بچه هام درس میخونم که کوتاهی نشه ایقد نگران ایندشونم 

ما خودمون خیلی سختی کشیدین داریم با سیلی صورتمون سرخ نگه میداریم از لحاظ خورد خوراک پوشاک وسیله خونه ...

خدا فقط رحم کنه به آینده بچه ها 

اگر توانش رو داری حتما بفرست برن از ایران مثل ما تباه نشن 

حتی شده دل بکنی خودشون تنها برن حتی ترکیه هم برن بهتر از اینجاس 

عزیزم اصن نگران نباش دکتر زیاد حرف میزنن

پسرم یه جا می‌بردم گفتار درمانی میگف پشرت بیش فعال و تمرکز نداره ای چرت و پرتا 

برمش یه جا دیگه متخصص کودکان تست گرفتن و اینا گفتن بچه نه بیش فعاله نه عدم تمرکز داره سالمه سالمه خدارو شکر فقط اون گفتار درمانی قبلی بلد نبود با پسرم ارتباط بگیره پسر منم بهش گوش نمی‌کرده 

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
خدا فقط رحم کنه به آینده بچه ها  اگر توانش رو داری حتما بفرست برن از ایران مثل ما تباه نشن&nbs ...

والا پول که نداریم بهشون بدین بلکه از طریق درس خوندن برن

میگف خودشو سفت میکنه ینی چی 

هیچی نیست دختر منم چهل روزش بود سفت می کرد  بعد سرش رو عقب میبرد.

نزدیک منو سکته بدن چه حالی داشتم داشتن بستریش میکردن که تشنجه 

یه پرستار اومد گفت بچت چیزیش نیست بینیش کیپه نمیتونه راحت نفس بکشه ببرش خونه.

یعنی نمیدونم دکترای جدید چرا اینجورین چقدر استرس میدن

و خدایی که بشدت کافیست......