2777
2789
عنوان

درمان بلوغ زودرس با طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 39 پست
خیلی ممنون عزیزم که بهم جواب دادین. یعنی بعد از دو سال هنوز هیچ علایمی از بلوغ ندارن؟ رشد موهای زائد ...

خواهش میکنم عزیزم 

بله رشد موهای زائدش هنوز ادامه داره و نسبت به دوسال پیش بیشتر شده

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
بعد اینکه دخترتون الان دقیقا چند سالشه و قدش چقدره؟ قد خودتون و همسرتون هم بفرمایید اگه اشکالی نداره ...

دخترم نه سال و دوماهشه ، قدش تقریبا نزدیک ۱۶۰

قد خودم ۱۷۱  ، قد باباش ۱۸۲ ، 

اگه تبریز هستید برید پیش دکتر سیامک شیوا ، به نظر من خیلی دکتر خوبیه ،  ما همین که وارد اتاق مطبش شدیم همون اول گفت اگه خودتون رو نمیدیدم تشخیصم چیز دیگه ای بود ولی چون شما و پدرش قدتون بلنده ،  دخترتون هیچ مشکلی نداره و ماشاءالله قد بلندش ژنتیکیه

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم واقعا برای دخترتون خوشحال شدم که هنوز به بلوغ نرسیده، امیدوارم همه ی بچه ها همیشه سلامت باشن.. ...

در دخترها علامت اصلی شروع بلوغ رشد سینه هاست ، ولی پسر هارو نمیدونم چیه ، چون هنوز پسر ندارم تحقیق نکردم.

راستش  چون دکترشیوا انقد با اطمینان حرف زد دیگه سراغ طب سنتی نرفتم ،شوهرمم اصلا بهش اعتقاد نداره ، 

خیلی دوس داشتم ببرمش ژیمناستیک چند ماه به زور بردمش دیگه علاقه نداشت ولش کرد، فقط به شنا علاقه داره گاهی میبرمش استخر

عزیزم واقعا برای دخترتون خوشحال شدم که هنوز به بلوغ نرسیده، امیدوارم همه ی بچه ها همیشه سلامت باشن.. ...

ان شاءالله خدا هم  به پسر شما و همه ی بچه ها سلامتی ببخشه ، حتما ببرش پیش متخصص غدد کودکان 

معاینه ش کنه ، ان شاءالله که چیزی نیست و طبیعی باشه

ان شاءالله خدا هم به پسر شما و همه ی بچه ها سلامتی ببخشه ، حتما ببرش پیش متخصص غدد کودکان معاینه ش ...

ممنون عزیزم ان شاءالله همه ی بچه ها سلامت باشن. راستش منم 168 و شوهرم 187 قدشه. بچم 6 سالشه با قد 118 و معمولیه 3سال اول خیلی رشدش عالی بود حتی از خط قرمز بالا هم رو نمودار بالاتر رفت ولی 3 سال دوم رشدش کم شد و رفته روی نمدار سبز رسیده الانم که موهای بدنش و پشت لبش و صورتش سبز شده واقعا نگرانم ولی شوهرم اصلا همکاری نمیکنه حتی حاضر نیست ببریمش دکتر غدد چون من شهرستان کوچیکی هستم واقعا نمیدونم چکار کنم. ماشالا دختر شما خیلی خوبه قدش. هنوز هم که به بلوغ نرسیده ان شاءالله خیلی بهتر میشه.

به دخترتون بیشتر چه غذاها و خوراکیهایی میدید اگه مکملی هم بهش دکتر داده بهم بگید ممنون میشم ازتون.

ممنونم عزیزم که جواب دادین. تنها مادری هستین که تاپیک بلوغ زودرس زده و هنوز فعاله. هیچ کدوم از مادرای دیگه فعال نیستن و فک کنم کاربریشون غیر فعال شده. دوست داشتم تجربه های بقیه هم بگیرم ببینم بعد از چند سال بچه هاشون توی چه وضعیتی هستن.

کاش منم بتونم یه سر بچمو ببرم غدد اطفال. چون توی شهر ما نیست

ممنون عزیزم ان شاءالله همه ی بچه ها سلامت باشن. راستش منم 168 و شوهرم 187 قدشه. بچم 6 سالشه با قد 11 ...

خب الان اول میتونی ببریش پیش  یه  متخصص کودکان که توشهرتون باشه بهش بگو آزمایش ویتامین دی و کم خونی و تیروئید رو بنویسه اگرم بگی چکاب کامل بنویسه خیلی بهتره ولی حتما ویتامین دی رو تاکید کن یادش نره بنویسه چون خیلی برای رشد استخوان هاش مهمه ، تا ان شاءالله چند روز بعدش باباش راضی بشه ببریدش پیش دکتر غدد خوب ، 

آقایون همیشه اول یکم مقاومت میکنن برای دکتر رفتن فکر میکنن ما مامانا زیادی حساسیم

ممنون عزیزم ان شاءالله همه ی بچه ها سلامت باشن. راستش منم 168 و شوهرم 187 قدشه. بچم 6 سالشه با قد 11 ...

من اصلا بهش سوسیس و کالباس و همبرگر و پفک نمیدم ، 

از فست فودها فقط پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده میخوره اونم خیلی زیاد نه ، همیشه غذای خونگی بهش میدم ، هر پونزده روز قرص ویتامین دی و ویتامین سی جوشان هم هر چند روز یه بار 

خیلی خیلی ممنونم مادر ویانای عزیز ان شاءالله همیشه سلامت باشید برامون دعا کنید.

خواهش میکنم عزیزم ، زنده باشید ان شاءالله