2777
2789
عنوان

درمان بلوغ زودرس با طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگید دخترتون چی شد ؟ آمپول زدید ؟ بلوغ شد یا نه ؟

دخترمو بردم دکتر ، و گفتن موی زیر بغل و جوش صورت علائم بلوغ کاذب هست ،  خداروشکر گفت هیچ مشکلی نداره 

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
دخترمو بردم دکتر ، و گفتن موی زیر بغل و جوش صورت علائم بلوغ کاذب هست ،  خداروشکر گفت هیچ مشکلی ...

پس خداروشکر دختر شما تا الان دوسال گدشته وبالع نشده 

دختر منم فقط موهای زائدش یکم کرکی شده یک ماه دیگه میشه ۸ سالش هیچ علایمی نداره واتفاقا لاعر هم هست 

آخه این دکترها تا میری میگن بیا امپول بزن 

پس خداروشکر دختر شما تا الان دوسال گدشته وبالع نشده  دختر منم فقط موهای زائدش یکم کرکی شده یک ...

آدم تا مطمئن نشده نباید آمپول بزنه چون درسته از بلوغ جلوگیری میکنه اما عوارض دیگه ای هم میاره ، 

من بردمش پیش دکتر سیامک شیوا ، در تبریز هستن ، خیلی دکترخوب و با صبر و حوصله هستن ، 

به ما گفتن موی زائد به هرحال درمیاد  در یه نفر زودتر یه نفر دیگه دیرتر  ، و جای نگرانی نیست ، نشونه اصلی بلوغ جوانه زدن سینه هاست ، 

ان شاءالله خدا دخترتون رو حفظ کنه و همیشه سالم و سلامت باشن

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
عزیزم چقدر امضات قشنگه تا بحال به این نعمت اینجوری نگاه نکرده بودم 

منم وقتی  که دوبار مجبور شدم سقط کنم فهمیدم  ، تاپیک اولم درباره این موضوعه ،

خدای بزرگم برام معجزه کرد دخترمو بهم بخشید 

خدایاشکرت

سلام عزیزم میخ.استم بپرسم دخترتون هنوز به بلوغ نرسیده؟ آخه پسر منم موهای بدنش و صورتش زیاد شده خیلی ...

سلام گلم 

نه خداروشکر هنوز به بلوغ نرسیده ، بردمش پیش دکتر غدد کودکان ، گفت رشد موهای زائد اشکالی نداره و به بلوغ ربطی نداره 

سلام گلم نه خداروشکر هنوز به بلوغ نرسیده ، بردمش پیش دکتر غدد کودکان ، گفت رشد موهای زائد اشکالی ندا ...

خیلی ممنون عزیزم که بهم جواب دادین. یعنی بعد از دو سال هنوز هیچ علایمی از بلوغ ندارن؟ رشد موهای زائدش هنوز ادامه داره یا متوقف شده؟ اگر متوقف شده چه کارایی انجام دادین؟

عزیزم واقعا برای دخترتون خوشحال شدم که هنوز به بلوغ نرسیده، امیدوارم همه ی بچه ها همیشه سلامت باشن... فقط بهم بگید چیکار کردید یعنی هنوز هیچ علامت دیگه ای از بلوغ ندیدین؟  توی طب سنتی هم چیزی دیدید که انجام بدید؟ یا کلاس ورزشی چیزی فرستادین؟