2777
2789
عنوان

درمان بلوغ زودرس با طب سنتی

4642 بازدید | 39 پست

دوستان کسی رو میشناسید که برای درمان بلوغ زودرس از طب سنتی استفاده کرده باشه؟ 

آیا علائم بلوغش کامل برطرف شده؟ درمان شده؟

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم می‌بایست جلو گیری کرد حالا ک شده، اما حتما راهکار داره  

اینم تایپیک طب سنتی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9238781/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%d9%88-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%b7%d8%a8-%d8%b3%d9%86%d8%aa%db%8c

ببرش پزسک قدد طب سنتی مکمله به نظرم ولی باید ببری دکتر 

براش از دکتر غدد کودکان وقت گرفتم ، خواستم بدونم کسی بوده دکتر نرفته باشه و با طب سنتی خوب شده

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
مگه چی دیدی ازش که میگی بلوغ زود رس داره

زیر بغلش وسط پرزا دوسه تا تارموی ضخیم دراومده ، بوی عرقشم تند شده

اگه دختر تا قبل از 9 سالگی بالغ بشه میشه بلوغ زودرس ... دختر شما الان نشونه های بلوغ رو‌ داره یا نه ...

ب نظرم می‌بایست جلو گیری کرد حالا ک شده، اما حتما راهکار داره   اینم تایپیک طب سنتی   ...

ممنون عزیزم 🌹

اخی عزیزم 

از زمان علایم تا بلوغ حدود دو سال تقریبا طول می‌کشه .

دختر من از نه سالگی شروع ب علایم کرد تا 11 پریود شد دوماه شده دیگه نشده دوست ندارم اصلااا پریود بشه هنوز مغزش ب این چیزا قد نمی‌ده آخه .

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

اخی عزیزم  از زمان علایم تا بلوغ حدود دو سال تقریبا طول می‌کشه . دختر من از نه سالگی شروع ب ع ...

آره هنوز خیلی زوده منم از همین میترسم، اما برای دختر شما طبیعیه، معمولا یازده دوازده سالگی پریود میشن، اما درکل کاش برای همه تو سن چهارده سالگی اتفاق می‌افتاد ، چهارده خیلی سن خوبیه برای پریودشدن 

آره هنوز خیلی زوده منم از همین میترسم، اما برای دختر شما طبیعیه، معمولا یازده دوازده سالگی پریود میش ...

اره خوبه ولی اصلا بلد نیس مراقب خودش باشه و اینا من باید براش پد و اینا عوض کنم خودشم خیلی چندشش میشه 

ولی دیگه نشده از خدا خواستم نشه تا یکی دو سال دیگه .

اگه 14 بود ک عالی بود ای خدا

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

اره خوبه ولی اصلا بلد نیس مراقب خودش باشه و اینا من باید براش پد و اینا عوض کنم خودشم خیلی چندشش میش ...

عزیزم ...واقعا مامان خوبی داره ، خدا ان شاء الله شما رو همیشه براش نگه داره