2777
2789

امروز‌رسید دستم...بعد من پولشو دادم از‌ ماهیانه ای. ک بهم میده....۵۰۰تومن بود...حالا الان زنگ زدم بهش. و گفتم کفشتو اوردن من پولشو دادم..پولمو کی میدی🥴🥴🥴🥴😑😑😑؟؟گف شب میام میدم...

به نظرتون کارم بد بود...؟؟نمیدونم چرا عذاب‌وجدان گرفتم😑😑😑😑

گفتم شاید شب دیر بیاد و یادم بره و ..بذار الان بگم..(حالا بیچاره بدقولم نیست ولی ترسیدم پولم از دستم بره😑😑)

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شوهره بخدا کارت بانکی نیست بدبخت فک کنم فراری شد

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد بود من بودم ناراحت میشم مگه پول ندیده ای، 😐😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شوهره بخدا کارت بانکی نیست بدبخت فک کنم فراری شد

خب تازه دیشب بهم پول‌داد...امروز از دستم رفت😑😑

خیلی بد بود من بودم ناراحت میشم مگه پول ندیده ای، 😐😐

خب‌گفتم شایدشب دیربیاد...یادش بره...منم رو پولم برنامه ریزی کردم...تازهدیشب برام ریخت ..امروز‌ هم تموم شد

اسی اشتباه کردی باخت دادی من بودم به مامور میگفتم واستا تا هرکی سفارش داده بیاد پولتو بگیر ازش   ...

😑😑😑نمیشد...برگشت میخورد قاطی میکرد اونجوری‌بدتر ضایع میشدم