2777
2789
عنوان

بچه کد تل گرامم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 42 پست
دلیلت زدی ؟

نه فقط حذف کردم سانگرام داشتم گفتم یه چیز دیگه نصب کنم که دیگه کد نیومد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
عزیزم تلگرام اصلی با غیلترشکن نصب کن وصل میشی منم دوهفته اس درگیرم چون تل اصلی امکانات نداره دوس ند ...

تل اصلی هم نصب کردم کد نیومد🥲

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ تو ایران همچی فیل*تر شده تل ک جز اساسیاشه 

☹☹☹☹

عزیزم تلگرام اصلی با غیلترشکن نصب کن وصل میشی منم دوهفته اس درگیرم چون تل اصلی امکانات نداره دوس ند ...

الان چی نصب کردی اوکی شدی یا نه

منم شنیدم دیگه کد نمیاد

تاکید می کنن حذف نکنید اکانتو

شنیدم خیلی ریز دارن اینستا هم فی لتر می کنن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مسدود شده عزیزم.دیگه ایران اجازه نمیده

کی مسدود کرده

اینوریا یا اونوریا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
برای من اونم نشد 

چرا برا من صبح تماس اوند چهار روز کلن امتحان نکردم

اینم تماسش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
چرا برا من صبح تماس اوند چهار روز کلن امتحان نکردم اینم تماسش

اوکی تل چی نصب کردی عزیزم چند روز دیگه امتحان کنم