2777
2789
عنوان

شما شوهراتون کار خونه میکنن؟

701 بازدید | 36 پست

من شاغلم ولی از خونه کار میکنم، صبح بیدار شدم سردرد خیلی بدی داشتم. تا الان خواب بودم، صبح که داشت می‌رفت سر کار بیدار شدم خدافظی کنیم فقط رفتم تو آشپزخونه یه چیزی خوردم که بتونم قرص بخورم، بعد باز خوابیدم تا الان. الان رفتم آب بخورم دیدم انگار کف آشپزخونه تمیز شده، آخه ما دو تا گربه داریم، خیلی موهاشون می‌ریزه و کلا زود کثیف میشه کف خونه. هم از موهاشون هم رد پاهاشون مخصوصا اشپزخونه

دیشب که من رفته بودم بخوابم رفته ظرفای شام رو شسته، بعدشم کف آشپزخونه رو تی کشیده😍 ظرفا رو کهه میشه خودش میشوره، کلا من غذا درست میکنم، اون ظرفاشو میشوره، ولی اینکه خودش بدون اینکه بهش بگم تی کشیده بود خیلی دوست داشتم. بهش پیام دادم تو تی کشیدی دیشب؟ میگه من نکشیده باشم پس توشله (گربه امون) کشیده؟😂😂😂

کلا غیر ظرف شستن، کارای دیگه خونه رو معمولا من بهش میگم که انجام بده، خودش خودجوش کم پیش میاد انجام بده، دیشب پیشرفت بزرگی بود خوشحال شدم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ...کل بارداریم همه کارا با خودش بود بیچاره...از غذا درست کردن تا شستن دسشویی‌و حمام...🤕🤕🤕ولی من بدم میاد بیقتم رو تخت و کسی کارامو بکنه حتی شوهرم...خوشم نمیاد خیلی کارکنه...غیر اونم تو اشپزی می اومد کنارم و کمک میکرد.عاشق اشپزیه..تو مهمونی‌هم خودش پذیزایی میکنه..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
فسیل شین به پای هم :) چه خوب ک درک میکنه جفتتون وقتی شاغلین باید کمک بدین 🌿🤌🏻🤍

این جدیدبود فسیل شید به پای هم🤣🤣🤣🤣

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
فسیل شین به پای هم :) چه خوب ک درک میکنه جفتتون وقتی شاغلین باید کمک بدین 🌿🤌🏻🤍

نه اینا باید نفت بشن خدای حیفه فسیل بشن

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
اره ...کل بارداریم همه کارا با خودش بود بیچاره...از غذا درست کردن تا شستن دسشویی‌و حمام...🤕🤕🤕ولی ...

ایول آفرین بهش 

اره پارتنر من هم همیشه دارم آشپزی میکنم میاد می‌پرسه اگه کاری هست انجام بده. البته سالاد درست کردن هم بیشتر وقتا وظیفه اونه😅

با اینکه سرش شلوغه ولی گه گاهی جای من بدون اینکه خودم بگم ظرفارو می‌شوره

لباس هاشو که همیشه خودش تا میکنه

تو عمرش دست به جارو نزده بود

ولی همین دیشب خودش گردگیری کرد حتی عکس هم ازش گرفتم واسه خنده

همه چیز درست خواهد شد، دقیقا ۳۲ این ماه ساعت ۲۵...