2777
2789

اگه تاپیک هام رو بخونید می بینید که ۹۸٪ جنگ های ما سر اینه که شوهرم بدون من یا با ننه اش یا با عمه اش میره مراسمات و مهمونی و عیادت مریض اینا ، چند هفته پیش هم خاله من که عمه شوهرم هم هست عمل شده بود ، من بچه رو برده بودم حموم ، اومدم بیرون منتظر بودم بیاد باهم بریم عیادت ، داشتم با خواهرشوهر صحبت می‌کردم که گفت رفتن ،  بماند که دو هفته ای قهر بودیم ، دیدم اینجوری فایده نداره ، پیش قدم شدم آشتی کردم ، دیروز خاله اش اومده بود خونه مادرشوهرم ، من هم نرفتم طبقه پایین خوش آمد گویی ، امروز خاله اش گله کرده بود ، من هم گفتم میرم جمع و جورش می کنم ولی از این به بعد با هر کی میری مهمونی و ... به همون بگو بیاد به مهمونات هم خوش آمد بگه ، اگه من تو خونه زنتم بیرون از خونه هم باید زنت باشم ، اگه از رفتارم خجالت کشیدی ، من هم با این کارهای تو خجالت میکشم ، از این به بعد رفتارهایمان متقابل خواهد بود

عا باریکلا

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور  خوش آمدگویی کسی دیگه تو خونه یکی دیگه، مهمه براشون؟اینا که مثلا انقد اهل آدابن از نظر خودشون، چرا به شوهرت نمیگن زشته بدون زنت بری اینور اونور؟ 

البته ما در جریان نیستیم، اونروز حمام شما تو برنامه نبوده شاید یا مثلا اولش خودتون بهونه آوردین که باید قبلش دوش بگیرم زودتر می گفتی و..... اگه هم قرار بوده از حمام اومدی با هم برید که دیگه نمی دونم چی باید گفت بهشون