منظورم از مردم خودمم هستا دروغ چرا تو سال جدیدهم سفر رفتم هم مهمونی هم گاهی ماسک نزدم و. ولی تاپیک پربازدیدو الان خوندم تنم لرزید. آخه آمار کرونا هم بالاست خودمم زیاد میشنوم کرونا میگیرن. ولی دیگه نه تلویزیون چیزی میگه نه مردم براشون مهمه.میدونم تا آخر عمر نمیشه از کرونا ترسید ولی دیگه زیادی شل کردن همه چی رو. الان میگم از پاییز به بعد که هم آنفولانزا و سرماخوردگی و کرونا مدرسه و دانشگاه هست. امار بیشتر نشه یه وقت. یعنی من دارم اشتباه میکنم دیگه خطری نیست؟
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
از روزی که کرونا اومده تا الان ماسک زدیم نه جایی میریم نه کسی میاد خونمون،۲ ماهی یبار میریم پیش پدر ...
آخه میگفتن این کرونا جدیده درگیری ریه نداره و فلان. ولی الان خیلی اینطوری میشن پسر عموی مادرم چند روز پیش با درگیری ریه فوت شد کرونا داشت. به ولی دیگه هیچکس ترسی نداره. خدا به شوهرتون سلامتی بده پرستاری سخته❤️
من گرفتم ۵روزه تو قرنطینه ام دو سه روزش خیلی سخته .حتی اگه خطرناک نباشه باز رعایت کنید ...
انشالله زودتر خوب بشید. چشم حتما