2777
2789
قبل از بارداری سر کار میرفتمو مثل این احمقا حقوقمو میریختم تو زندگی و دست و پای شوهرم باردار که شدم و الانم که پسرم یکسالشه دیگه دستم تو جیبم نیست پس اندازم ندارم
شوهرم اصلا پول بهم نمیده همش میگه ندارم خیلی ناراحتم من اونجوری بودم حالا اون داره بی معرفتی میکنه تازه حتی اگه شاغلم نبودم قبلا بازم دلیل نمیشه این کار و بکنه
:(
پی کو باکس
عزیزم کلن مردا بی چشم و رو هستن صفت مرده
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بگو مشکل زنان دارم باید برم دک اونجا هم باید 200هزینه کنم بعد 200که گرفتی میری بیرون بعد میای میگی گلم حاله اونجام بده 200دیگه باید ببرم سونو مخصوص این400تومن فعلا باهمین یه چند روز حال کن تا بعد ببینیم چی میشه ط
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن