2777
2789
عنوان

چرا شوهر من انقدر بی چشم و روووووووووو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3260 بازدید | 54 پست
سلام نرگس جان.نظرشخصی من اینه که زن وقتی ازدواج میکنه باید بشه خااااااااااانووووومممم خونش وقسمت اقتصادی خونه وتموم نیازهاواحتیاجاتش رو بسپرد به همسر تا ایشون روز بروز بیشترخودش رو برای تامین زندگی متعهدبدونه.
من بشخصه کارکردن زن رو وقتی قبول دارم که بنا به ضرورت نیازباشه هردو باهم تلاش کنن تابه یه هدف مهم تو زندگی زودتر برسن والبته اقا بدونه که خانم داره درحقش لطف میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی ازدواج کردم همش دارم خالی میبندم همش وگرنه نمیتونم عادی پول بگیرم به خدا این مردا خیلی بد شدن
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
من شده برم منشی یه مطب میرم فندوق تو میگی 400؟؟؟؟؟؟ بابا من الان چند وقته میخوام برم ابروهامو هاشور بزنم 70 تومن کم دارم نمیده بهم دیشب بهش گفتم انگار تو نمیتونی خرج منو بدی باید یه کاری پیدا کنم گفت برو از این کیف چرمیا بگیر بدوز دهنم وا موووووووووووووووووند
بهش گفتم این همه درس خوندم میرم بیرون کار پیدا میکنم اقا نگران بچشه دیگه هم تو خونه خرجمو در بیارم هم بچه داری کنم
پی کو باکس
من شده برم منشی یه مطب میرم فندوق تو میگی 400؟؟؟؟؟؟ بابا من الان چند وقته میخوام برم ابروهامو هاشور بزنم 70 تومن کم دارم نمیده بهم دیشب بهش گفتم انگار تو نمیتونی خرج منو بدی باید یه کاری پیدا کنم گفت برو از این کیف چرمیا بگیر بدوز دهنم وا موووووووووووووووووند
بهش گفتم این همه درس خوندم میرم بیرون کار پیدا میکنم اقا نگران بچشه دیگه هم تو خونه خرجمو در بیارم هم بچه داری کنم
پی کو باکس
گلم مردا بی غیرت شدن به خدا
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
اشتباه مامان منو نکن انقد با جون و دل گار کرد و آورد توو زندگی که بابام کلا کار و ول کرد وشد بخور و بخواب بت یه عالمه توقع و طلبکاری، تا جایی که در جواب اینکه چرت کار نمیکنی میگفت تن من شریفه من تن له هر کاری نمیدم!!!!!
م