2777
2789
عنوان

بنظرتون این خوبه!؟

65 بازدید | 11 پست

منو نذاشتن کنکور بدم یعنی میذاشتنا ولی بخاطر اینک بلپ نبودم نرفتم کنکور بدم چون اگ میدادم رتبم زیاد میشد بابام میزد توسرم تو کلاس یازدهم ی درسو افتادم بعد چندسال هنوزم اونو میزنع تو سرم بنظرتون خوبه برم پیام نور؟یا بشینم خودم بخونم واسع دی؟ پیام نور هزینش زیادع؟

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

چه رشنه ای؟ بمظر من پیام نور و ازاد هدر دادن پول و زمانه

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشنه ای؟ بمظر من پیام نور و ازاد هدر دادن پول و زمانه

حقوق اخ نمیتونم بخونم مخصوصا الان ک فقط اختصاصی کردن

حقوق اخ نمیتونم بخونم مخصوصا الان ک فقط اختصاصی کردن

من کنکور دادم امسال احتمالا فرهنگیان جذب شم اگه برم مصاحبه کمکی خواستی توی درسا من کمکت میکنم بنظرم بشین بخون 

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱
من کنکور دادم امسال احتمالا فرهنگیان جذب شم اگه برم مصاحبه کمکی خواستی توی درسا من کمکت میکنم بنظرم ...

شما چطوری درس میخوندی مخصوصا برای فنون منطق درسایع دهم رو من اونا رو بلد نیستم

شما چطوری درس میخوندی مخصوصا برای فنون منطق درسایع دهم رو من اونا رو بلد نیستم

من از آبان شروع کردم روزی پنج ساعت فلسفه ۴۵ زدم جامعه صد ریاضی ۴۰ فنون ۲۰ زدم وقت دفترچه دوم خیلی کمه همه درسارو که صد درصد قرار نیست جواب بدی.کم کم شروع کن از روزی یه ساعت یه ربع هر روز اضافه کن بعد میبینی چقد پیشرفت کردی

من از آبان شروع کردم روزی پنج ساعت فلسفه ۴۵ زدم جامعه صد ریاضی ۴۰ فنون ۲۰ زدم وقت دفترچه دوم خیلی کم ...

مرسی واقعا.اگ یجا کمکی خواستم میتونم بهتون پیام بدم؟

دفتربرنامه ریزی داشته باش روزانه ساعات مطالعه کدوم درس چند تا تست رو یادداشت کن

مرسی واقعا.اگ یجا کمکی خواستم میتونم بهتون پیام بدم؟

اره عزیزم حتما حتی درسی رو گیر کردی بگو میام ت.لگرام یا واتساپ برات توضیح میدم در حد توانم... من اول که شروع کردم فکرشم نمیکردم بتونم ادامه بدم برا همین دوس دارم به همه کسایی که میخوان بخونن کمک کنم

اره عزیزم حتما حتی درسی رو گیر کردی بگو میام ت.لگرام یا واتساپ برات توضیح میدم در حد توانم... من اول ...

ایدی تلگرامتون رو برام تو خصوصی بفرستین مزاحمتون میشم