2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دوبار سابقه دارم خواااهش میکنم برو پیش بهترین سونوگرافی شهرتون و سونو داخلی بشو اگر اون تشخ ...

نه ندارم😭

سخت بود؟

عملت کردن؟

چی شد بعد از تشخیص خارج از رحم؟

دارم دق میکنم بارداری اولمه

ببین خارج رحم با سقط متفاوته ،خارج رحم جون خودت وسطه الان از فکر بچه بیا بیرون فقط ب فکر خودت باش ،حتما حتما خوددددت حتی بدون ویزیت برو پیش چند تا سونوگرافیست عالی وسونو داخلی بشو ،متاسفانه خارج رحم سونوگرافیست ماهر میخواد و اکثرا نمیتونن پیدا کنن تا وقتی ک خیلی بچه رشد کنه و اتفاق بدی بیفته ،تا لوله تو از دست ندادی چندتا سونو برو 

نه ندارم😭 سخت بود؟ عملت کردن؟ چی شد بعد از تشخیص خارج از رحم؟

من چون خودم رشته بهداشت بودم خودم تا دیدم بتام رشدش خوب نیس رفتم سونو نتونس تشخیص بده بلافاصله رفتم ی جای دیگ سونو فووووری تشخیص داد بتام ۹۰ بود ک تشخیص داد و خیلی کوچیک بود خونریزی هم داشتم بهم دارو زدن رفع شد ،بار دوم بتام خوب بالا رفت نزدیک ب ۱۵۰۰ شد اما بعدش خوب بالا نمیرفت مثلا میشد ۱۷۰۰ در صورت ک بتا باید هراز دو یا سه روز دو برابر بشه فوری رفتم سونو نمیتونس تشخیص بده باز رفتم ی سونو دیگ تشخیص داد فوری بستریم کردن دارو زدن دو هفته بستری و زیر نظر اما بتام میرفت بالاتر ب جای اینکه بیاد پایین خلاصه همون روز ک قرار بود عمل کنم به صورت معجزه وار یک ساعت قبل عمل دارو روم اثر کرده بود خونریزی کردم و بتام افت کرد دیگ کم کم بتام صفر شد 

نه نترس اصلا رشد نداره یا خودش افت میکنه و میاد بیرون که احتمال قوی اینجوری بشه یا هم امپول میزنن

عزیزم لطفا اطلاعات غلط نده خارج رحم اصلا بچه بیرون نمیاد مثل سقط نیست اصلا حتی با دارو هم بچه بیرون نمیاد بچه توی شکم نابود میشه و ذره ذره جذب خون بدن میشه

عزیزم لطفا اطلاعات غلط نده خارج رحم اصلا بچه بیرون نمیاد مثل سقط نیست اصلا حتی با دارو هم بچه بیرون ...

اونم با دارو البته به همه دارو نمیزنن ی داروی خاص هست ک شرایط داره اگ بچه کوچیک باشه و مشکلات کبد نداشتخ باشی تزریق میش

بعد از بارداری خارج از رحم...میشه بارداری سالم داشت؟؟؟

بله عزیزم چرا نشه من یکی از اطرافیانم چند تا سقط و خارج از رحم داشت بعد هم عادی باردار شد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خدای من😭

خواهش میکنم قوی باش بازم میتونی بچه دار بشی ب فکر خودت باش ک لوله از دست ندی بعدهم تا سونو دقیق تشخیص نده نمیش گفت خارج رحمه,شاید اصلا ی جنین کوچیک تشکیل شده توی رحمت و خودش داره ازبین میره ک ایشالا همیجور باشه ،شایدم اصلا توی رحم باشه و یهو بتات بره بالا توکل ب خدا کن و حتما زودتر برو سونو داخلی ،رفتنش هییییچ ضرری نداره