2777
2789
خواهش میکنم قوی باش بازم میتونی بچه دار بشی ب فکر خودت باش ک لوله از دست ندی بعدهم تا سونو دقیق تشخی ...

باشه امروز حتما میرم سونو🥺 ممنونم ازت...خیلی ترسیده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خارج رحم باردار بودم رشد بتا خوب بود ولی جنین داخل رحم نبود. با 7 دوز امپول جننیم جذب شد و بتا او ...

عزیزدلم...الان بچه دارید؟ بعدش تونستید بارداری سالم تجربه کنید؟

میدونی دلیل بارداری خارج رحم چیه؟

دلیلش بیشتر نااامشخصه ناااااامشخص ،اما خب یک سری چیزا هست مثل چسبندگی لوله ها ،بد شکل بودن مادرزادی لوله ها ،عفونت لگن ، داروهای خاص ،عفونت و ... برا من که تشخیص ندادن ولی اکثرا نا مشخصه 

من دو ماه پیش سقط کردم،دکترم تا شش ماه اجازه اقدام نمیده... ولی همین که زود متوجه شدی جای نگرانی نداره بتاتم خیلی بالا نیست. انشاالله بدون عمل سقط میشه.

خدایاااا هزار بار شکرت😍👨‍👩‍👧‍👦🤰

من کلا دوبار اقدام کردن دوبارم اینجور باردار شدم اللن یک سال گذشته جلوگیری داشتم دیگه جرئت نمیکنم طبیعی باردار شم ،شاید بخوام ،ivfکنم تا مستقیم بچه بزارن توی رحم ، بهم گفتن چون دوبار از یه لوله ایجور شدی شاید بازم بشه همه چیمم نرماله متاسفانه اما همینک جونمو از دست ندادم و زود فهمیدم خداروشاکرم

عزیزم لطفا اطلاعات غلط نده خارج رحم اصلا بچه بیرون نمیاد مثل سقط نیست اصلا حتی با دارو هم بچه بیرون ...

!!!!!! یعنی شما فقط بلدی؟!!!!  حتما متوجه نشدی؟  با این بتا نهایت این خانم ساک بارداری تشکیل شده که اون هم دفع خواهد شد؟!؟؟؟ 

در بارداری خارج از رحم با تزریق آمپول متوتروکسات محتویات داخل ساک جذب میشه و ساک خالی از محل به مرور کنده و با ترشحات بدن خارج میشه... 

ایشون آمپول نزدن که جذب کنن،  چون بتا پایین هست یعنی رشد نکرده که خود بدن اتومات بتا رو پایین میاره و دفع میکنه... (جذب فقط در دارو درمانی هست)

بارداری خارج از رحم اولم با بتای 4900 5 هفته 5 روز بستری شدم و روز به روز بزرگ تر میشد با دو دوز امپول و 7 روز بستری بودن جذب شد و سر 20 روز حدودا روم به دیوار در دستشویی متوجه خارج شدن ساک بارداری خالی شدم

در بارداری مشکوک به خارج از رحم دومم،  بتا اول 80 بود بعد شد 135 بعد 115 و همینطور افت کرد و سر یک هفته مثل پریود خونریزی کردم و تمام... 

عدد بتات میشه گفت در یک هفته رشدی نداشته

هر 48 ساعت باید حدود دو برابر بشه...  که تازه اینم قطعی نیست

الان باردارم هر 48 ساعت بتا دو و نیم برابر میشه ولی رشد ساک بارداری ام متوقف شده