2777
2789
عنوان

بی احترامی خانواده شوهر

1520 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها من سه ساله کنار مادر شوهرم تو ی خونه زندگی میکنم شوهرمم مرد خوبیه ولی اخلاقش تنده و مو قع عصبانیت کلا مغزش کار نمیکنه ب همه بی احترامی میکنه ب مادرش چند بار دعوا کرده مادرش هم با من بد میشه در صورتی ک من هیچ تقصیری ندارم دخالت هم نمیکنم اتا اروم میشه هم بهش میگم احترام مادرتو حفظ کن حتی ب خود من هم فحاشی و بی احترامی میکنه ولی من همیشه سکوت میکنم و خیلی دوسش دارم و تا الان ک با هم زندگی کردیم با اخلاق و صبوری و سکوتم خیلی بهتر شده ن خوب خوب ولی بهتر شده الان مادر شوهرم اصلا ب من احترام نمیزاره و منو همیشه تو جمع ب عمد نادیده میگیره شاید با خودشون میگن تقصیر منه رفتار های پسرشون مثلا توی جمع ک هم عروس و خواهر شوهر ها هست برای همه چایی میریزه اما برای من ن یا میوه تعارف میکنه ولی ب من ن یا برای هم عروس هام صوغاتی میبره ولی ب من نمیده من ادم اروم و ساکتی هستم و تا حالا هیچ بی احترامی بهش نکردم ولی میبینم ک منو ادم حساب نمیکنه دلم میخواد از این خونه برم ولی فعلا شرایطشو ندارم الان دارم درس میخونم تا برم سرکار تا بتونم ی روز از این خونه برم ب نظرتون چطور رفتار کنم موقعی ک تو جمع با این رفتار ها منو نادیده میگره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همسرت هم حضور داره با لبخند بگو همه چایی دارند ؟ مادر جون فقط من رو یادشون رفت .. خودم میریزم با اجازه اتون . 

چند بار اینطوری برخورد کتی مجبور به حفظ ظاهر میشن . 

به هر حال بهترین کار رو می‌کنی .. درس بخون و استقلال پیدا کن . همسرت با شیوه ای که در پیش گرفتی خیلی زود سکان زندگی رو دستت میده 

اخه من کاری نکردم خودشو پسرش دعوا میکنن فکر میکنه زیز سر منه

خب عزیزدلم برو‌بشین‌دوتایی باهاش حرف بزن بگو مامان جون من دوستتون دارم ناراحت میشم فلانی (شوهرتون),بد باهاتون حرف میزنه‌بارها بهش گفتم ولی گوش نمیده و ،،،،

چه عروس خوبی💖💖

چقدر دلت پاکه، شما زن زندگی هستی💞💞

ان شاء الله خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه

خیلی برام جالب بود که اینقدر تحملت بالاست

سعی میکنم منم بهتر بشم. 

شماها رو میبینم 

میگم شما عروسی،

ماهم عروس داریم🤦‍♀️