2777
2789
عنوان

اعصابم داغونه

121 بازدید | 7 پست

ازهمه جا پسرکوچکم یک هفته است آروم نیست ازدیروزم تب داره واسهال میره دوسه روزه اشتهانداره وکلاتوبغلمه،پسربزرگم الان داشت میرفت مدرسه دیروزخوراکیشوخورده برامدرسه نون پنیرخرماگذاشتم حالاپاشده میگه آبروم میره همه خوراکی میارن میگم چرابایدآبروت بره هیچکس چیزی بهت نمیگه داری خوراکی سالم میخوری و...به زورباخودش برده،

اصلا این یک هفته انقدفشاراومده بهم که نمیتونم هیچی روتحمل کنم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

سلام اسفنداتیش کن صدقه بده چشم خوردین

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم پسربزرگت یجورایی نمیشه گفت حسادت،توجه بیشتری از جانب شما میخواد،بهرحال اول الویت خودتی،ارامشتو حفظ کن.کوچولو که مریضه بنده خدا،باید راه اومد باهاش تا بهتره.ویروس جدیده،منو پسرم هم درگیرشیم.الان مدرسه بازه مگه؟

حس میکنم پسربزرگت یجورایی نمیشه گفت حسادت،توجه بیشتری از جانب شما میخواد،بهرحال اول الویت خودتی،ارام ...

نه پسربزرگم حسادت نمیکنه اصلاازاولشم نکردخیلی بیشترازقبل براش وقت میذارم دیروزبازی میکردم انقدگریه کرده میگم چه فرقی میکنه چهارهیچ ببری یاپنج هیچ که سرش گریه میکنی

برا بچه هایی که پیش دبستانی نرفتن یک ماه جبرانی گذاشتن 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
نه پسربزرگم حسادت نمیکنه اصلاازاولشم نکردخیلی بیشترازقبل براش وقت میذارم دیروزبازی میکردم انقدگریه ک ...

پس خیلی حساسه،بنظرم مدرسه حسابی حالشو جا میاره تا این مامانی بودنش کمتر شه☺️