2777
2789
عنوان

با مرد چشم سبز ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9919 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع پرسیدنت غلطه 

هر کس یک معیار ظاهری داره . یکی علاقمنده و میگه بله یکی نیست و میگه نه . و تمام این جوابها نمیتونه جنبه راهنمایی برای شخص شما داشته باشه 

سوال شما اینه     وقتی کسی معیارهای ظاهری ما رو نداره و شرایط دیگه ایشون در حد انتظارات شماست قبول میکنید یا نه ؟ 

جواب من هم نه هست . چون ظاهر نازیبا یا غیر دلخواه برام عادی نمیشه 

کلا مرد چشم رنگی دوس ندارم اصلاااااااااا نمیتونم تصور کنم حتی

پسردایی های خودم چشم رنگین ادمای مضخرفین این باعث شده به همشون بدبین باشم

همه میگن بهرام رادان قشنگ فلانه

ولی من متنفرم ازش  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
ببخشید امیدوارم ناراحت نشی ولی من اصلا از مردای چشم رنگی خوشم نمیاد بااینکه تواقوام چندتایی هستن حتی ...

من چشمام و ابروم به شدت سیاهه جوری که موهاام پر کلاغی هست اما دوست ندارم دوس داشتم چشمام رنگی، باشه سبز کلا چندشه حالا ی زنگی بود حداقل

منم چشم رنگی دوست ندارم اما اولویت هام چیز دیگه ایی اگه شرایطم رو داشته باشه ومرد خوبی باشه بله قبول میکنم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد