2777
2789

سلام دوستان

من این ماه لتروزول مصرف کردم و  ۲ تا hcg زدم

دوره هام ۲۹ روزه است

دیروز که روز ۲۵ سیکل بود خیلی ببخشین ترشحی که داخلش یه رگه خون بود دیدم

دستمال کاغذی گذاشتم یه خون ابه قهوه ای صورتی خیلی کم در حد چند قطره همون لحظه اومد و دیگه تا الان هیچی نیومده

به نظرتون لانه گزینی بوده؟؟

امروز بیبی زدم منفی بود

اگه دیروز لانه گزینی بوده نباید امروز مثبت میشد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زمانیکه لک لانه گزینی دیده بشه دیگه بی بی چک مثبت میشه لک لانه گزینی یعنی جفت تشکیل شده و هورمون ...

اینجوری نیست که با ترسیدن بیفته؟

دیروز سوسک اومده بود خونمون منم از سوسک بی نهایت میترسم

استرس اینو گرفتم که اونجوری که من ترسیدم نکنه سقط شده باشه

لتروزول سیکل پریود رو طولانی میکنه، من سیکلم 26،27 روزه بود، شده 32 روز و بعدشم پریود شدم دو روز بع ...

من همین ماه هم اشتباه کردم استفاده کردم چون فولیکولام خوب بود اصلا نمیدونم چرا دکتر برام تجویز کرد اگه این ماه باردار نشم از ماه دیگه دکتر نمیرم

دارم اصلاح سبک میکنم انشالله که اون جواب میده روم

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست وقتی نطفه خوب باشه و جاش هم مناسب باشه مشکلی پیش نمیاد بسپار با خدا

از دیشب دلم به همین گرمه که خدایی که بچه رو میده خودشم نگه دارشه

من همین ماه هم اشتباه کردم استفاده کردم چون فولیکولام خوب بود اصلا نمیدونم چرا دکتر برام تجویز کرد ا ...

مشکلی نداره بیخود استفاده نکن 

برای بارداری باید صبور باشی

و اینکه تمرکزتون رو از روی بارداری بردار

سرت رو به یه کاری گرم کن که حواست نباشه

بلافاصله میشی