2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا بزن کلینیک دکتر سارا بهروان...دستگاه داره ببین..

منم دوست دارم برم ولی نمیدونم بشه اعتماد کرد یا نه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خییلی تبلیغاتشو دیدم و خیلیام ازش راضی بودن ..ژل لاغری بهش میگن میزنی ب جایی ک بقولا میخوای آب بشه ب ...

خب پس تعطیله زمان میزارم لاغر کنم‌😐

من میخام با ورزش آب کنم به این چیزا اعتماد ندارم

دنبال ی ورزشم‌ ک فقط اون‌ناحیه آب شه

سلام عزیزم 

من همونیم ک گفتم پسر عمم بم گفته زشتی 

عکسمو میزارم

دلم میخواد راستشو بگی 

انرژی الکی ندی 

دماغم خ بزرگه ،یه خال رو گونه ام دارم 

دماغمو سال بعد عمل میکنم 

خالم چون مادرزادیه میترسم 

ببین خالم زشتم کرده،؟

کلا بگو قیافم زشته معمولیه یا خوشگل ک فک نکنم باشم 

بخاطر  شناساییشدن تو تاپیک خودم نداشتم

فق میشه بگی کدوم شهری؟

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
من فلن تهرانم 

تبریز اینا نبودی تا حالا؟

قول میدی راستشو بگی؟الکی نگی

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
راستیو میگم ن تبریز نبود تاحالا چطور

گفتم  تو شهر ما نیستی ک بشناسی😂😂

عکسمو میزارم همه جورع بی آرایش با فی لتر بی فی لتر 

اگ نمی خای بزاری ک برم؟

وای ببخشید هنگ هنگ بود سایت اصن نمیرف گالری 

بگو خال و اینا زشتم کرده؟

اگ نمی خای بزاری ک برم؟

بیااااا