2777
2789
آزمایش تحقیر کننده چیه دیگه؟!  والا جایی هم که ما زندگی می‌کنیم ب هیچ عنوان دختر رو گواهی قبل ...

نمیدونم شما کجا زندگی میکنی عزیز  ولی واقعا مگه شما کالا هستید ک ضمانتنامه لازم داشته باشید؟؟؟مگه اون پسر ثابت میکنه؟؟؟ منم خواستگار داشتم از خراسان بود با کمال وقاحت مادرش همون جلسه اول مطرح کرد بابام و داداشم بیرونشون کردن گفتن هر وقت شما گواهی دادید بعد چرا خودتون رو تحقیر میکنید؟؟؟؟؟ من تا امروز ک ۲۰ سالمه ت رابطه داشتم نه دوست پسر :/ ولی تو شمال کم پیش میاد کسی این عقاید داشته باشه🙃و قوم ما کلا اینو بی احترامی میدونن عزیزم شما کالا نیستی ! پسره هر غلطی خواست بکنه بعد بیاد دنبال فاطمه سلام و الله بگرده؟؟؟ :/ 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا .من یبار عکس ناخونمو گذاشتم طرف گیر داده بود مسلمان نیستی 🔪

من عکس سگمو گذاشتم بهم بی احترامی کردن آخرشم تاپیک رو ترکوندن😑آدم مشکل دار زیاد هست

چند بارم تاپیک عکس ناخن گذاشتم چند نفر اومدن حمله کردن🤦🏻‍♀️

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
خب یعنی اگه یه خانوم فقط یه بار رابطه ج انجام داده باشه بازم میفهمن و شکلش عوض میشه؟آخه یه کاربر گفت ...

فکر نمی‌کنم.... خیلی ها همینجوری گواهی گرفتن. تشخیص باکره بودن یا نبودن زیاد قابل استناد نیست. 

نمیدونم شما کجا زندگی میکنی عزیز  ولی واقعا مگه شما کالا هستید ک ضمانتنامه لازم داشته باشید؟؟؟م ...

متاسفانه شما تو سنی هستی که خیلی چیزها رو درک نمیکنی

بحثی نیست

حق با شماست

شب خوش

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من عکس سگمو گذاشتم بهم بی احترامی کردن آخرشم تاپیک رو ترکوندن😑آدم مشکل دار زیاد هست چند بارم تاپیک ...

من تصورم ازشون اینه با چادر می‌خوابن 🤭

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
متاسفانه شما تو سنی هستی که خیلی چیزها رو درک نمیکنی بحثی نیست حق با شماست شب خوش

اتفاقا شما ارزش خودت رو نمیدونی عزیز 

قرار نیس چون تو شهر شما رسم تحقیر وجود داره همه تابع حرف شما باشن تا کی میخوای خودتو خار کنی واسه حرف مردم 

توی شهر ما این چیزا وجود نداره من سنم کم نیس ولی انگاری شما خودتو و ارزشت رو اندازه ی تیکه گوشت میدونی تاسف 

اتفاقا شما ارزش خودت رو نمیدونی عزیز  قرار نیس چون تو شهر شما رسم تحقیر وجود داره همه تابع حرف ...

نگفت اون کاربر که تو شهرشون اون رسم وجود داره 

با دقت بخون شما

و اینکه برای بعضی افراد هم دختر و هم پسر مهمه که قبلا رابطه جنسی نداشته باشن 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

من بیش از یکساله از کاپ استفاده میکنم قبلشم کلی تحقیق کرده بودم

اول سایزش به طول واژن تعداد زایمان نوع زایمان و سن ربط داره من با دوتا سزارین سایز ۱استفاده میکنم و راضیم

دوم مسیر خونریزی یک طرفه هست و ب هیچ وجه برنمیگرده ب رحم پر ک شد باید خالیش کنی اصلا کلا مسیر رحم یک طرفه هست و فقط اجازه عبور اسپرم و فقط در زمان خاص داده میشه بدن انسان خیلی هشیاره ک توضیحش بماند..

سوم اگر استریل قبل و بعدش ب درستی رعایت بشه احتمال عفونتش خیلی کمتر از نواره خود من تا حالا تو عمرم عفونت نگرفتم چون بهداشتمو بلدم چطور رعایت کنم

چهارم اگر استفاده از کاپو یاد بگیرین عمرا سراغ نوار نمیرین انقدر از نظر راحتی آسایش فرق دارن

پنجم اصلا اینطور نبست موقع جاگذاری دستتون بره تو گودال خونی چون وقتی کاپ میزارین واژن تمیز میمونه و دستم لازم نیست خیلی تو بره در حد ۱سانت میره نه بیشتر باید جاگذاریشو یاد بگیرین

آخر هم اینکه کاپ هم دردو کم میکنه هم طول دوره پریودو کوتاه میکنه

اتفاقا شما ارزش خودت رو نمیدونی عزیز  قرار نیس چون تو شهر شما رسم تحقیر وجود داره همه تابع حرف ...

متاسفم واقعا براتون 

اصلا متوجه نیستی چی میگی.فقط مثل طوطی داری یه چیزی رو هی تکرار میکنی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نگفت اون کاربر که تو شهرشون اون رسم وجود داره  با دقت بخون شما و اینکه برای بعضی افراد هم دخت ...

مگه من گفتم برام مهم نیس؟؟؟ مگ ببخشید من جندم؟؟؟ من خودم رابطه نداشتم تا حالا ولی ترجیح میدم با شناخت و آشنایی طی مثلا یکی دوسال طرف مقابلم رو بشناسم نه اینکه بگم تو هرزه ای اگه نیستی بیا آزمایش بده ! بعدم مگه اون پسر ثابت میکنه محمد رسول الله ک من بکنم من اگ تو شهرمون هم وجود داشت برای جسمم و روحم ارزش قائل ام و تن نمیدم

من خودم رابطه نداشتم قطعا برام مهمه طرف مقابلم هم نداشته  

در مورد هایمن فقط و فقط ب فرهنگ ربط داره وجود داره و نداشتنش برای کسایی که مهمه مشکل زاست

کاپ هم ۱۰۰درصد موجب از بین رفتن هایمن میشه برای کسی ک مهمه بدونه

اینکه برای کی مهمه برای کی نیست ب خودش ربط داره و سبک زندگیش 

برای من مهم بود ک همسرم از نظر روانی خیالش راحت باشه ک همسرش با کره هست و البته برعکس بنابراین استفاده از کاپو ب بعد ازدواج موکول کردم 

متاسفم واقعا براتون  اصلا متوجه نیستی چی میگی.فقط مثل طوطی داری یه چیزی رو هی تکرار میکنی

بیخیال😉کسی ک خواب میشه بیدار کرد کسی ک خودش به خواب زده نه 

نگفت اون کاربر که تو شهرشون اون رسم وجود داره  با دقت بخون شما و اینکه برای بعضی افراد هم دخت ...

متاسفانه نسل جدید فقط یاد گرفتن شعار بدن و هنجارها رو ب ناهنجاری تبدیل کنن 

در زمان جاری شدن خطبه عقد عاقد شما رو دوشیزه خطاب میکنه، اگر خانم دوشیزه نباشه باید صریحا اعلام کنه همونجا که من دوشیزه نیستم،  چون در غیر این صورت فریب در ازدواج محسوب میشه ، حالا یا داماد براش مهم نیست که دختر خانم زابطه نامشروع جنسی داشته قبلا(که معمولا برای ۹۰ درصده مهمه) و عقد جاری میشه بر همین مبنا یا داماد براش مهمه و عقد کنسل میشه دیگه

من نمی‌فهمم هی اینکه میگه شما کالا نیستی، حقیری فلانی چیه ديگه،اصلا خودشم انگار حالیش نیس چی میگه

مگه من گفتم برام مهم نیس؟؟؟ مگ ببخشید من جندم؟؟؟ من خودم رابطه نداشتم تا حالا ولی ترجیح میدم با شناخ ...

عزیزم‌من چنین جسارتی رو نکردم 

من هم اطرافم ندیدم کسی گواهی بگیره ولی اینحا شنیدم یا تو فیلما دیدم 

من میگم اگر کسی هم بکارت نداشته باشه با همسر ایندش ب توافق میرسن

من پست قبل گفتم اون کاربر نگفتن همچین رسمی دارن همین

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///